Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: (Persoonlijk) Begeleider met affiniteit voor de directe zorg - de Regenboog

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Intensieve begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk maken: Jij maakt er jouw missie van!

Voor onze locatie Regenboog in Heerlen zoeken wij: (Persoonlijk) Begeleiders met affiniteit voor de directe zorg.

INLEVEN in de wensen en behoeften van de bewoner, jij kunt dat als geen ander. Vanuit hier onderneem jij al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren. Als begeleider vraagt het werken met deze bewoners de nodige mensenkennis. Je voelt goed aan welke benadering op welk moment de juiste is. Het is voor jou een uitdaging om onze bewoners intensief te begeleiden bij de persoonlijke verzorging, welbevinden en individuele aandacht/activiteiten. Jij maakt er jouw missie van om deze begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk te maken. Maar natuurlijk is er ook ruimte voor groepsactiviteiten. Als begeleider weet je de mensen te prikkelen om deel te nemen maar blijf je binnen de groepsactiviteit ook oog houden voor het individu, dit vergt de nodige flexibiliteit en creativiteit van jou. ZORGEN gaat dus verder dan alleen de fysieke zorg. Toch blijft de directe zorg een belangrijk aspect in het welzijn van onze bewoners. Daarom bieden wij juist deze combi functie aan. Je bent elke dag bezig met het welzijn van onze bewoners en biedt ook nog die directe zorg aan.

Locatie Regenboog

De Regenboog is gespecialiseerd in zorg voor ouderen met een psychiatrische stoornis. Meer specifiek gaat het om geronto-psychiatrische aandoeningen in combinatie met somatische en/of psycho-geriatrische aandoeningen.

Zo maak jij het verschil?

  • Jouw nieuwsgierigheid maakt dat jij je wilt blijven ontwikkelen;
  • Jouw zorghart gaat sneller kloppen van jouw bijdrage aan de bekwaamheid om zelfzorg van bewoners te stimuleren;
  • Ervaring in de ouderenzorg is natuurlijk super, maar zeker geen vereiste!

Matchen we?

Lijkt dit de volgende stap te worden in jouw carrière? Solliciteren kan heel eenvoudig, met of zonder CV, door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop.

Twijfel je toch of dit wel écht is wat je wil? Neem gerust contact op met onze recruiter Mirte Hoop door te bellen of te appen naar 06-28495939. Wellicht dat een meeloop dag je meer inzicht geeft in deze functie!