Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: (Persoonlijk) Begeleider bij Elfershof

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Vacature Begeleider bij de Elfershof in Heerlen

Persoonlijke begeleiding elke dag opnieuw, met aandacht voor onze bewoners, dat is mensgerichte zorg bij Sevagram.

Je inleven in de wensen en behoeften van de bewoner. Dat kan jij als geen ander. Vanuit hier onderneem jij al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren. Dit doe je voor bewoners met een psychiatrische stoornis specifiek gaat het om geronto-psychiatrische aandoeningen in combinatie met somatische en/of psycho-geriatrische aandoeningen.

Als begeleider vraagt het werken met deze bewoners de nodige mensenkennis. Je voelt goed aan welke benadering en welk activiteit op een bepaald moment de juiste is. Jij maakt er jouw missie van om deze begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk te maken.

Doordat iedere bewoner een specifieke zorgvraag heeft, vergt dit van jou de nodige flexibiliteit en creativiteit om mee te groeien met de nieuwste ontwikkelingen en oplossingen te vinden voor de (vaak) multi-complexe problematiek van de bewoners.

Wil jij een indruk krijgen van je nieuwe werkplek bij Elfershof?

Elfershof is een kleinschalige locatie waar ouderen wonen die vanuit een psychiatrisch ziektebeeld voornamelijk begeleiding nodig hebben. Waarbij ook nauw wordt samengewerkt met onder andere Mondriaan, instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Een locatie die midden in de wijk staat en hierin ook een belangrijk onderdeel wil innemen.

Jouw nieuwe baan als (Persoonlijk) Begeleider

  • In overleg bekijken we wanneer je zou kunnen starten;
  • We garanderen een structurele baan. Hoeveel uur jij gaat werken is in overleg;
  • Je bent verzekerd van een goed salaris conform cao VVT, FWG 30-45 afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een baan binnen een locatie met veel expertise waar ruimte is om te groeien. Sevagram biedt mogelijkheden voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Overige arbeidsvoorwaarden conform cao VVT.

Wil jij gelijk solliciteren voor de functie Begeleider in Heerlen?

Beschik jij over een Mbo-diploma niveau 3 of 4 SPW, agogisch- of maatschappelijke zorg (of vergelijkbaar) en kan je niet wachten om te solliciteren binnen locatie Elfershof? Dan ontmoeten wij jou graag!

Wil jij solliciteren als collega in Heerlen? Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop. Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken, of neem direct contact op met Mirte (Recruiter) door te bellen of te appen naar 06 28 49 59 39

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanager Leonda vertelt je graag meer!