Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Mbo-verpleegkundige (24 tot 32 uur per week)

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Sevagram is voor locatie Ter Eyck op zoek naar nieuwe collega’s met passie voor zorg, welzijn en welbevinden van bewoners met somatische problematiek.

Wij zoeken een enthousiaste:

Mbo-verpleegkundige

Zet jij je graag in voor ouderen en wil je hen een mooie dag bezorgen? Dan zit je bij Sevagram goed! Sevagram is een innovatieve en betrokken zorgorganisatie die mensen helpt de kwaliteit van hun leven te vergroten. Creëren van een thuisgevoel, leveren van mensgerichte zorg en altijd een paar stappen vooruit. Natuurlijk leveren wij hoogwaardige zorg. Maar dat alleen is niet genoeg. Bij Sevagram leveren we zorg op een liefdevolle manier. Warm. Alleen de juiste kennis en vaardigheden volstaan daarbij niet. We zijn vooral op zoek naar medewerkers met de juiste instelling. Aandacht geven zit in jouw DNA. Met frisse ideeën geef jij het leven van onze bewoners net een beetje extra kleur. Medewerkers met het hart op de juiste plaats!

We hoeven je niet te vertellen wat werken in de zorg inhoudt, dat zit namelijk in je DNA! Op jouw beurt kom jij onze teams ondersteunen in het opstellen van de zorgleefplannen. Maar ook hetplan te bespreken en waar nodig bijte stellen . Maar daar houdt het niet op! Als gedreven en bevlogen zorgmedewerker werk jij met passie en plezier en dit straal jij ook uit naar onze bewoners. Werken in deze zelfstandige functie maakt dat jij je betrokken en verantwoordelijk voelt. Samen met de hbo-verpleegkundige toets je collega zorgmedewerkers op verpleegtechnische vaardigheden en heb je een coachende rol op de werkvloer. Je brengt de aspecten zorg, welzijn en welbevinden in relatie met elkaar. Daarnaast vind je het geweldig om je kennis en ervaring over te brengen op leerling-werknemers en stagiaires.

Waar kom je te werken

Klik hier voor uitgebreide informatie, een virtuele rondleiding en een foto-impressie van het moderne zorgcentrum Ter Eyck dat ouderen verwelkomt in fraaie woonzorgappartementen.

Wat kunnen wij jou bieden

  • Een fijne werkplek, ruimte voor innovatieve ideeën en persoonlijke ontwikkeling;
  • Een dienstverband tussen de 24 en 32 uur per week is bespreekbaar, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform FWG 45, cao VVT (maximaal € 3.153,90 op basis van 36 uur);
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een WGA-hiaatverzekering en een ruime regeling meerkeuze arbeidsvoorwaarden;
  • Vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog vele andere secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen.

Wat denk je, is dit een match?

Heb jij een diploma verpleegkundige niveau 4 en een geldige BIG-registratie, beschik jij over de juiste instelling en een warme persoonlijkheid, solliciteer dan meteen!

Reageer via de solliciteer  knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst kennismaken?

Wil je, voordat je solliciteert, eerst een kennismakingsgesprek, rondleiding of meelopen? Mail dan naar Wesley of Reinette (Wesley.deBrouwer@sevagram.nl of Reinette.Kneip@sevagram.nl), wij drinken graag een kopje koffie of thee met je!

Tot dan!

Type baan:

Parttime

Functieniveau:

Mbo niveau 4

Contactpersonen:

Reinette Kneip, hbo-verpleegkundige

tel.: +31 6 48278485

Wesley de Brouwer, hbo-verpleegkundige

tel.: +31 45 400 8777

Referentienummer:

2020/040

Sluitingsdatum:

17-05-2020

  • 17-05-2020