Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: MBO-verpleegkundige locatie Plataan afd cognitieve revalidatie

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij affiniteit met cognitieve revalidatie en ben jij de hbo-verpleegkundige die professioneel de samenwerking aangaat met cliënten en collega’s om op deze manier jouw steentje bij te dragen aan verdere optimalisering van onze zorg? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Als betrokken hbo-verpleegkundige lever jij een concrete bijdrage aan de missie en visie van Sevagram door met bezieling de kwaliteit van leven van de cliënten te vergroten. Je zorgt dat het revalidatieproces van opname tot ontslag goed verloopt. Dit doe je onder andere door dagelijkse verzorging van de client aan de hand van een revalidatie plan. Je verricht complexe verpleegtechnische handelingen in jouw specialisme. Je geeft vorm en inhoud aan de vier elementen van zorg. Meedenken over verbetering met betrekking tot kwaliteit behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Je bent een coach voor de client en ondersteunt hem in de ADL daar waar nodig is. Je geeft voorlichting en advies aan client en hun naasten. Jij hebt visie op revalidatie en jij denkt en bouwt mee aan revalidatie voor de toekomst. Ook het coachen, stimuleren en motiveren van collega’s met de insteek om vaktechnische vaardigheid te vergroten is onderdeel in je dagelijkse werk.

Als hbo-verpleegkundige vind jij kwaliteit van revalidatie belangrijk en neem jij een kartrekkers rol aan in je team. Je kunt goed samenwerken en bent proactief, ook in situaties die afwijken van de standaard. Je bent in staat om deze situaties te analyseren en doeltreffend te handelen.

Zo maak jij het verschil!

 • Je hebt oog voor de wensen van de cliënt en bent in staat om samenwerkingsrelaties aan te gaan;
 • Je beschikt over assertiviteit, uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede dosis inlevingsvermogen;
 • Jij bent enthousiast, daadkrachtig, denkt in mogelijkheden en weet anderen hierin mee te nemen;
 • Jij bent in het bezit van een BHV diploma of bereidt deze nog te behalen;
 • Je bent bereid om in alle voorkomende diensten te werken;
 • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma hbo-verpleegkundige niveau 6.

Waar kun jij op rekenen?

 • Direct een vast dienstverband is bespreekbaar;
 • Salaris conform cao VVT in FWG 50;
 • De kans om onderdeel uit te maken van de transitie die de locatie Plataan doormaakt, de locatie Plataan is in beweging en blijft in beweging;
 • Ruimte om onze uitbreiding in goede banen te leiden in een uitdagende en vernieuwende omgeving;
 • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Matchen we?
Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staat Joze Huijnen, Teammanager zorg, je graag te woord.

* Het overleggen van een geldige VOG maakt onderdeel uit van de benoemingsprocedure.
**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.