Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Mbo-verpleegkundige (28 uur per week)

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij affiniteit met PG en oog voor kwaliteit? Kom dan werken bij Sevagram zorgcentrum Tobias

Wij zoeken een:

Mbo-verpleegkundige

Tobias biedt kleinschalige en mensgerichte zorg binnen een huiselijke en veilige omgeving die zich kenmerkt door maximale vrijheid. Het team is collegiaal, zelfverzekerd en zelfsturend. Zij verwelkomen graag een nieuwe collega om zo de beste zorg te bieden aan bewoners met dementie en soms ook onbegrepen gedrag.

Als verpleegkundige binnen Tobias kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan. Je komt te werken in een hecht en divers team. Samen zetten jullie je dagelijks in om de bewoners een warm thuisgevoel te geven. Als verpleegkundige word je gekoppeld aan een afdeling, maar werk je ook overstijgend over het hele huis. Hierbij werk je nauw samen met de hbo-verpleegkundigen. Er wordt gewerkt met verpleegkundige diensten (achterwacht in de regio Heerlen). Ben jij die dag ‘achterwacht’ dan ben jij de eindverantwoordelijke in acute situaties en bewaak jij het zorgproces. Jouw dag ziet er in ieder geval nooit het zelfde uit! Zo ben je het ene moment bezig met klinisch redeneren en het verrichten van verpleegtechnische handelingen en kruip je het andere moment in de rol van coach. Je werkt multidisciplinair samen, deelt kennis en denkt mee over innovatieve oplossingen.

Zo maak jij het verschil

Jij bent gediplomeerd mbo-verpleegkundige met een geldige BIG-registratie. Je hebt een sterke persoonlijkheid, waardoor je het team – als katalysator – mee kan nemen in de teamspirit en doelstellingen.

Zo maken wij het verschil!

  • Zodra jij beschikbaar bent, kun jij starten;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Salaris conform FWG 45, cao VVT (maximaal € 3.153,90 op basis van 36 uur)
  • Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Wil jij een indruk krijgen waar jij gaat werken?

Klik hier voor uitgebreide informatie, een virtuele rondleiding en een foto-impressie van zorgcentrum Tobias welke ouderen verwelkomt die niet meer (geheel) voor zichzelf kunnen zorgen.

Kom maar op!

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? Dan staat de koffie of thee klaar.

Kun je een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen? Reageer dan via de solliciteer  knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen? Dan staan de teammanagers, Miriam Jacobs of Hans Reul, je graag te woord.

Tot snel!

Type baan:

Parttime

Functieniveau:

Mbo niveau 4

Contactpersonen:

Miriam Jacobs, teammanager zorg

tel.: +31 6 39265691

Referentienummer:

2020/006

Sluitingsdatum:

17-05-2020

  • 17-05-2020