Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Kok - nieuwbouw locatie Douvenrade

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Kok – zorglocatie Douvenrade in Heerlen (32 uur per week)

Heb jij een passie voor werken in de keuken? Ben jij een aanpakker met een “gewoon doen” mentaliteit? Dan zit je in ons keukenteam goed! Grijp jij deze kans aan om binnen onze locatie Douvenrade aan de slag te gaan?

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?

Als kok kom je te werken binnen onze zorg locatie Douvenrade. Op dit moment wordt deze moderne, toekomstgerichte zorg locatie aan de rand van het centrum van Heerlen gebouwd waar senioren levensloopbestendig kunnen wonen.

Deze zorg locatie bestaat uit vijf woonlagen met ieder 21 verpleegkamers en een gezamenlijke huiskamer per etage. Per etage worden oftewel bewoners met somatische zorg (intensieve lichamelijke zorg) verzorgd of bewoners met dementie.

Jouw baan als kok binnen Douvenrade in Heerlen

In de functie van kok binnen Sevagram werk jij als zelfstandig werkend kok in onze gasterie. Je hebt een leuke en afwisselende baan in een plezierige, informele omgeving waar gastvrijheid op de eerste plaats komt. Je stuurt je collega’s aan in de keuken en haalt samen alles uit de kast om de gasten het gevoel te geven dat ze van harte welkom zijn. Je stemt dagelijks af met de gasterie medewerkers zorg, ook heb je nauw contact met de logopedist en diëtist. Je vindt het leuk om te koken/maaltijden te bereiden en dit straal je ook uit.

Je bent creatief in de bereiding en de presentatie van jouw maaltijden. Je werkt ordelijk en hygiënisch waarbij de HACCP richtlijnen jou niet vreemd zijn. Jij krijgt er energie van als het lekker druk is en blijft ook op stressvolle momenten een echte teamplayer. Dat jij een dienstverlenende en gastvrije houding hebt spreekt wat jou betreft voor zich! Daarnaast ben je in staat om je collega’s te enthousiasmeren en te motiveren. Samen zorgen jullie voor een últieme smaakbeleving.

We vragen voor de functie van kok een afgeronde opleiding in de richting van horeca of instellingskok op niveau 3 en enige werkervaring in deze functie.

Verder werk je in deze functies zowel door de week als twee weekenden per maand. De dienst is van 10:30 tot 19:00 uur.

Wat kun je verder verwachten als Kok bij Sevagram?

•  Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
•  Je start bij ons met een jaarcontract die bij goed functioneren wordt omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd;
•  Salaris op basis van je ervaring tussen € 2.339,72 en € 3.013,60 bruto op basis van fulltime (36 uur) conform cao VVT, FWG 30;
•  Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. onregelmatigheidstoeslagen voor het werken in avonden, weekenden en feestdagen, een eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer;
•  … en natuurlijk een gemotiveerd team om mee te werken binnen een stabiele werkomgeving!

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Sevagram?

Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button om je sollicitatie achter te laten. Bij vragen staat Marieke Braun-Vaessen (06 28 44 78 23), facilitair leidinggevende, je graag te woord!

Na sluitingsdatum zal er een terugkoppeling volgen over wie wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Deze vacature sluit op 10 september.

De gesprekken zullen plaats vinden op maandag 16 september en donderdag 19 september. Reserveer dit alvast in je agenda!