Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: HR Business Partner

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Sevagram:

Sevagram is een onderscheidende maatschappelijk betrokken zorgorganisatie, die merkbaar betere mensgerichte zorg biedt in de regio's Parkstad, Maastricht en Heuvelland. 2.750 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zijn, elke dag weer, betrokken, gepassioneerd, innovatief en resultaatgericht, aan het werk oftewel bieden ‘Zorg met bezieling’.

De dienstverlening van Sevagram in het kort:
• Sevagram Zorgcentra: 22 zorgcentra in Maastricht, Heerlen en Heuvelland;
• Sevagram Verzorgd wonen: beheert en verhuurt service appartementen/woningen aanpalend aan de diverse zorgcentra van Sevagram;
• De zorg- en dienstverlening varieert onder meer van verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg, revalidatiezorg, Gasterie tot en met dagactiviteiten en palliatieve terminale zorg;
• Sevagram heeft als enige zorgorganisatie in Zuid-Limburg het Planetree Mensgerichte Zorg concept. Planetree-organisaties laten zien dat zij voortdurend bezig zijn om de zorg vóór en het welzijn ván cliënten elke dag nog een beetje beter te maken.

Voor het cluster Heerlen-Noord/Maastricht werft Avance Matching Professionals momenteel een:

HR Business Partner

Resultaatgericht - Daadkrachtig - Organisatiesensitief - Verbindend

Het betreft een structurele functie voor 36 uur per week.

Functie-informatie:

Cluster Heerlen-Noord/Maastricht

Cluster Heerlen-Noord/Maastricht bestaat uit de locaties: De Hollehof, De Regenboog, Elfershof, Oranjehof, Piushof, St. Anna, Ter Eijck, Campagne, Scharwyerveld en de nieuw te openen locatie Douvenrade.

Een dynamisch cluster, waarin 581 zorgprofessionals (402 fte) dagelijks in de weer zijn om de zorg en het welzijn van de bewoners naar een steeds hoger niveau te tillen. Dit vraagt om een HR Business Partner die resultaatgericht en bedrijfsmatig is ingesteld en snel kan schakelen.

Actuele speerpunten binnen het cluster Heerlen-Noord/Maastricht zijn:
• Je geeft invulling en initieert veranderprocessen binnen het cluster;
• Komen tot een goede kwantitatieve en kwalitatieve personeelsmix;
• Focus op instroom en behoud van medewerkers;
• Bevorderen van de inzetbaarheid van medewerkers;
• Op een proactieve wijze ondersteunen, faciliteren en adviseren bij de beheersing van ziekteverzuim;
• Actieve bijdrage aan de implementatie en inrichting van de nieuw te openen locatie Douvenrade.

Profiel

Als HR Business Partner ben je een stevige adviseur voor de Directeur en de Teammanagers. Je maakt deel uit van het Management Team. Je werkt nauw samen met de Directeur Zorg, Directiesecretaris en de Controller.

Je acteert als HR Business Partner op tactisch-operationeel niveau en houdt hierbij de focus op de strategische keuzes van de organisatie. Maar je staat ook met ‘de voeten in de klei’ en ondersteunt leidinggevenden bij de uitvoering van het HR beleid.

Je ressorteert onder de directeur HR en werkt nauw samen met een team van collega HR Business Partners die zijn toebedeeld aan de overige clusters en met de collega’s van de andere HR disciplines (HRD, HR services en Recruitment).

Je geeft invulling aan de doorontwikkeling van het HR beleid van het cluster en bewaakt de voortgang hierin. Verder krijg jij in deze rol de ruimte om HR-gerelateerde projecten te initiëren en te begeleiden en vanuit je vakgebied een actieve bijdrage te leveren aan organisatie brede projecten.

Je signaleert knelpunten, doet gevraagd en ongevraagd voorstellen ter verbetering en adviseert bij interventies. Je weet situaties goed in te schatten om te komen tot goed werkbare oplossingen. Je schakelt snel en zoekt actief de samenwerking op met je collega’s.

Functie-eisen:

• Je bent in het bezit van een HR/bedrijfskundig gerelateerd diploma (HBO+/academisch werk- en denkniveau);
• Je bent door de wol geverfd en hebt ruime werkervaring in een soortgelijke functie;
• Je beschikt over actuele HR kennis in de meest brede zin en volgt de ontwikkelingen in dit vakgebied op de voet;
• Jouw persoonlijkheid laat zich omschrijven als proactief, daadkrachtig, resultaatgericht, integer, empathisch en organisatiesensitief;
• Je bent in staat om vanuit een helikopterview rationele afwegingen te maken;
• Geduld en doorzettingsvermogen zijn van belang bij het realiseren van resultaten;
• Je beschikt over een goed analytisch vermogen, waarmee je in staat bent om data zodanig te analyseren dat je kunt komen tot een goed en bruikbaar advies;
• Je ben communicatief sterk in woord en geschrift. Dit komt mede tot uiting in een dienstverlenende houding, klantvriendelijkheid, luisteren, tact en overtuigingskracht.

Aanbod:

Sevagram biedt jou een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De salariëring is vastgesteld op basis van FWG schaal 60 (CAO VVT). Maximaal bruto €5.593,19 per maand per 1 maart 2024. Dat wordt op basis van de CAO verhoogd naar bruto €5.733,02 per maand per 1 oktober 2024 bij een fulltime dienstverband.

Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, een goed pensioen, WW-WGA-hiaatverzekering en een ruime regeling meerkeuze arbeidsvoorwaarden. Tevens biedt Sevagram veel ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen.

Een assessment is een integraal onderdeel van de procedure.

Sevagram heeft er nadrukkelijk voor gekozen alleen kandidaten die via Avance Matching Professionals zijn aangebracht mee te nemen in de selectie procedure. Wij vragen u enkel te solliciteren via Avance Matching Professionals via: HR Business Partner - 09.02.2024 – Heerlen (avance.jobs)