Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: HBO-V Duaal Ouderenzorg

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij passie voor de ouderenzorg? Dan is dit jouw kans!

Overstap van voltijdopleiding naar de duaal HBO-V Ouderenzorg.

 

Ouderenzorg is zoveel meer dan alleen verpleeghuiszorg of thuiszorg. Met jouw zorghart kun je de schakel zijn in zorg, wonen én welzijn voor ouderen of langdurig zieken. In de wijk, in het verpleeghuis (kortdurende opname, GGZ, PG of somatiek) of in herstel- en revalidatiezorg en palliatieve zorg.

 

Ben jij 2e jaar student HBO-V bij Zuyd Hogeschool en heb jij passie voor de ouderenzorg? Grijp dan deze kans en rond jouw HBO-V af in de ouderenzorg!

Wij bieden:

HBO-V Duaal Ouderenzorg

Wat houdt dit in?

Na succesvolle afronding van je tweede leerjaar of na het afronden van het verkort traject (mbo-v instroom) bieden wij jou graag een duale HBO-V Ouderenzorg opleidingsplaats aan voor de resterende twee jaar van je opleiding, start september 2020. Je bent deze twee jaar in dienst bij de organisatie van jouw keuze als leerling HBO-V en het mooie is: je opleidingskosten worden volledig vergoed (collegegeld, boeken en andere directe opleidingskosten) en je ontvangt een mooi leerlingsalaris.

Je volgt een uitdagend en innovatief programma met goede begeleiding en bijdragen van experts uit het zorgveld en onderzoek. Dit is mogelijk omdat alle betrokken organisaties zijn verenigd in het netwerk van de Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid-Limburg.

Waarom bieden wij jou dit?

De ouderenzorg staat te springen om zorgtalent! Ons werkveld biedt een brede uitdaging voor elke HBO-V student en gaat veel verder dan alleen verpleeghuis of thuiszorg. Het gaat om inzicht ín en het afstemmen ván zorg, wonen en welzijn voor de cliënt. Ouderenzorg gaat om innoveren, ondernemerschap, samenwerken en afstemmen met mantelzorgers, huisarts, specialisten en welzijnswerkers.

What’s in it for you?

Jij krijgt een leer- & arbeidsovereenkomst van 32 uur per week vóórdat jij je diploma hebt! Zo kun je jouw opleiding afronden en ben je tegelijkertijd aan het werk. Na het afronden van je opleiding garanderen we je een vast contract met een interessant en gevarieerd takenpakket.

De keuze is reuze!

Uit deze organisaties kun jij je keuze maken. Daar zit vast jouw match tussen!

  • Sevagram
  • Cicero Zorggroep
  • Mondriaan
  • Envida
  • Mosae Zorggroep
  • Vivantes
  • Zuyderland Care
  • MeanderGroep

Jij bent dus één van die mensen naar wie wij als ouderenzorg op zoek zijn!

 Ons vakgebied biedt volop kansen, niet enkel in de direct zorgverlening aan onze cliënten. Maar denk ook aan thema’s als domotica (moderne technologie en innovatie), persoonsgerichte zorg en de regie bij de cliënt, het fascinerende samenspel tussen formele en informele zorg, deelname aan boeiende projecten en intensieve, persoonlijke zorg.

Binnen dit alles kun jij als HBO-V’er een belangrijke rol vervullen!

Ben jij 2e jaar student HBO-V voltijd bij Zuyd Hogeschool, die zijn of haar grenzen wil verleggen en de switch wil maken naar de HBO-V duaal opleiding?

 Solliciteer dan voor 1 april via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet. De koffie of thee staat voor jou klaar!

Hapjes, drankjes en het gesprek aangaan met alle deelnemende zorgorganisaties?

Kom dan naar de HBO-V Duaal Ouderenzorg informatiebijeenkomst op 11 februari van 15.00 – 17.30 uur  op Zuyd Hogeschool te Heerlen in de centrale hal. Alle deelnemende zorgorganisaties zijn aanwezig om met jou het gesprek aan te gaan en al jouw vragen te beantwoorden. Dit zal jouw keuze makkelijker maken.

Tot dan!

Functieniveau:

Hbo

Contactpersonen:

Team recruitment

tel.: +31 6 18353245

e-mail: vacatures@sevagram.nl

Referentienummer:

2020/029

Sluitingsdatum:

01-04-2020

  • 31-03-2020