Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Directiesecretaris (32 – 36 uur)

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Opdrachtgever

Sevagram is een maatschappelijk betrokken ouderenzorgorganisatie met 22 locaties in de regio’s Parkstad, Heuvelland en Maastricht. De organisatie onderscheidt zich van andere zorgorganisaties door haar zichtbaar én merkbaar betere mensgerichte zorg. Sevagram werkt met het Planetree Label. Een wereldwijde visie op zorg waarbij de liefde voor de mens centraal staat. In die visie gaat het om excellente zorg; om Zorg met Bezieling. De visie op excellente zorg vind je terug in een van de vier kernwaarden van Sevagram. Het staat uiteraard voor uitstekende (medische) behandeling en zorg. Maar daarnaast ook voor welzijn, waardigheid, bejegening en zingeving. En excellente zorg gaat over samen afspraken maken én deze nakomen. Passend bij de ontwikkelingen binnen de ouderenzorg die vragen om een wendbare en innovatieve organisatie, werkt Sevagram interdisciplinair samen en zijn ‘cure’ en ‘care’ nauw met elkaar verbonden.

Sevagram is één van de grotere werkgevers in Zuid-Limburg. Dagelijks zetten zich ruim 2.800 medewerkers en zo’n 1.200 vrijwilligers in voor de zorg én het welzijn van bewoners, revalidanten en gasten. Naast 19 zorgcentra, heeft Sevagram een revalidatiecentrum, twee hospices, thuiszorg en diverse aanleunwoningen. Op al deze locaties bieden medewerkers en vrijwilligers dag in dag uit zorg met bezieling.

Namens Sevagram zijn wij voor Cluster Heerlen Zuid op zoek naar

Directiesecretaris (32 – 36 uur)

“verbindend – zichtbaar – vernieuwend”

Uitdaging

Het betreffende cluster Heerlen Zuid bestaat uit geriatrische, revalidatie- en behandelzorg (‘de Plataan’). Daarnaast valt onder dit cluster een locatie voor langdurige zorg (Molenpark). Binnen dit cluster zijn 350 fte werkzaam. Samen met de directeur (WLZ,GRZ & behandelzorg), (team)managers, vakgroep voorzitters en andere collega’s gaat u ervoor zorgen dat het cluster zijn ambitieuze doelstellingen kan verwezenlijken en dat deze aansluiten op de organisatievisie van Sevagram als geheel. Hierbij speelt samenwerking in de keten een cruciale rol. Het verder positioneren van de dienstverlening bij onder meer huisartsen, het implementeren van nieuwe zorgpaden en de ontwikkeling van input gestuurd naar kwaliteit gedreven zijn hierin belangrijke speerpunten. Projecten op zowel cluster- als ook organisatieniveau gaat u zelfstandig vormgeven. Als adviseur en projectleider neemt u collega’s mee in de gewenste verandering en vervult u extern een belangrijke rol in de ketensamenwerking.

U benut de kracht van medewerkers, formuleert vanuit externe ontwikkelingen en in nauwe samenwerking met uw collega directiesecretarissen en de bestuurssecretaris op heldere en duidelijke wijze beleid. U houdt overzicht en zorgt voor structuur. U rapporteert rechtstreeks aan de directeur van het cluster Heerlen Zuid.

Profiel

U heeft een HBO+/WO werk- en denkniveau, dat blijkt uit een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau en ervaring in een beleidsmatige, advies en/of managerial rol in een omgeving die continue in verandering is. Deze ervaring mag ook zeker buiten de zorgsector zijn opgebouwd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan (zorg) dienstverlening. U heeft bij voorkeur kennis zorg de Wet Langdurige Zorg en de Zorgverzekeringswet of bent in staat om u deze kennis snel eigen te maken. Een warm hart voor de mens laat u hand-in-hand gaan met een resultaatgerichte, pragmatische instelling. Vanuit uw ondernemende en op samenwerking gerichte karakter bent u in staat projecten zelfstandig vorm te geven en hierin het gewenste resultaat te bereiken. U beschikt over sociale talenten als samenwerken, tact, verbinden, invoelingsvermogen, aanpassingsvermogen, overzicht en overtuigingskracht.

U bent woonachtig in Limburg of bereid hier naar toe te verhuizen.

Aanbod en arbeidsvoorwaarden     

Sevagram biedt een innovatieve, warm-menselijke omgeving vanuit de Planetree zorgvisie, waarin hard wordt gewerkt aan het realiseren van het zorgen voor en ontzorgen van de cliënt. Als Directiesecretaris vervult u een belangrijke rol in het optimaal invullen van deze doelstelling. Inschaling van deze functie heeft plaats gevonden conform de CAO VVT FWG 60.

Geïnteresseerd?

Hebben wij uw belangstelling gewekt? Dan nodigen wij u graag uit om zo spoedig mogelijk via onze website www.equipe-bv.nl of onderstaande link op deze vacature te reageren middels een op deze positie toegespitste motivatiebrief en CV.

https://www.equipe-bv.nl/nl/vacatures/Directiesecretaris-32-36-uur-p-w-Cluster-Heerlen-Zuid

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Luc Theunissen (Senior Consultant/Directeur), bereikbaar via telefoonnummer +31(0)433299955 of +31(0)6 290 85 279 of Désirée Alzer (Senior Consultant), bereikbaar via telefoonnummer +31(0)433299955 of +31(0)6 128 29 386.

Een competentieanalyse, referentieonderzoek alsmede een ontwikkelassessment maken deel uit van de selectieprocedure.