Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: De gaafste recruitment stage in Limburg!

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Sevatours, Insta lunches, reels en cocktailbars voor studenten. Recruitment ziet er anno 2022 heel anders uit dan een paar jaar geleden. In deze arbeidsmarkt, met een groot tekort aan (zorg)personeel, is het zaak om op te vallen in de grote stroom aan informatie waar iedereen dagelijks mee te maken krijgt. Hoe raak én blijf je als werkgever top of mind? Het is een vraag die we ons op de recruitment afdeling van Sevagram iedere dag opnieuw stellen. Denk jij mee?! https://www.instagram.com/werkenbijsevagram 

 

Meet the experts. Binnen team recruitment van Sevagram kom je terecht in een team met recruitment experts. Zo kan Mirte je alles vertellen over de candidate journey en weet Christel als geen ander hoe belangrijk persoonlijk contact is met kandidaten én teamleiders. Melissa is inmiddels Insta famous en helemaal thuis in de laatste social media trends. En Maud weet met catchy teksten en externe samenwerkingen steeds weer studenten en werkzoekenden voor Sevagram te enthousiasmeren. Samen komen de vier recruiters tot de gaafste concepten. Deze jonge ‘rotten in het vak’ nemen je bovendien mee terug naar de recruitment basis: het proces, de jobboards, LinkedIn, de softwaresystemen en nog veel meer. Na deze stage ben je helemaal klaargestoomd voor deze gewilde functie op de arbeidsmarkt!

 

Doe mee! Stage lopen bij Sevagram betekent echter niet alleen maar ‘meekijken’. Een stage bij Sevagram is meedoén! We willen ook van jou leren en je de kans bieden om mee te denken en op te gaan in onze dagelijkse werkzaamheden. Want van doen leer je vaak het meest en… wij van jou! Nu al beginnen? Dan bieden we je de kans om voorafgaand vakantiewerk te komen doen.

 

Klinkt goed? Dit moet je nog weten:

  • je bent een derde of vierde jaars HBO student
  • binnen de opleiding Business Studies, HRM, Communicatie, Commercieel of Management (of soortgelijk)
  • die in september 2022 wil starten aan deze toffe meewerkstage
  • voor 24 tot 36 uur per week
  • je bent creatief, spontaan en pro-actief
  • en krijgt energie van samenwerken
  • maar bijt je ook zelf ergens in vast en pakt steeds weer door. De doener!

 

Dit kun je naast alle nieuwe skills nog meer van Sevagram verwachten:

  • een fijne stagevergoeding van € 427,39 per maand (o.b.v. 144 stage uren per maand)
  • een telefoon en een laptop
  • goede begeleiding en coaching (on the job)

 

Kom maar op? Druk dan op de knop.

Solliciteer via de ‘sollicitatie’ button. Of stuur gewoon even een whatsapp bericht naar Maud: 06-42192024. Eerst nog wat vragen? Ook daarvoor kun je haar bellen of appen.

Tot snel!