Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Coördinator zorg en welzijn

Werkgever:Sevagram
Plaats:Valkenburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Herken jij jezelf in de termen ‘zorgverlener, regisseur, ontwerper en (team)coach’? Kom je talenten dan inzetten binnen onze locatie die volop in ontwikkeling is!

Wij zoeken voor een structurele plek binnen het team een nieuwe collega:

Coördinator zorg en welzijn (32-36 uur)

Werken als coördinator zorg en welzijn betekent werken vanuit een zelfstandige rol met aandachtsgebieden die passen bij jouw talenten. Als coördinator stimuleer jij de voortgang van het teamontwikkelingsproces, gericht op het stimuleren van de eigen verantwoordelijkheid van de teamleden. Het is jouw doel om het team (door) te ontwikkelen naar de volgende fase. Hierin staat de kwaliteit van het leven van de bewoners centraal. In de rol van coördinator zorg en welzijn treed je op als teamcoach. Jij vindt leren dan ook vanzelfsprekend. Vanuit een breed handelingsrepertoire weet je het team op een ondersteunende en inspirerende wijze te coachen.

Vanuit je coachende rol werk je mee binnen een of meerdere zorgteams. Deze rol wordt op een dusdanige manier ingevuld dat binnen een team een veilig leerklimaat ontstaat. Dit leerklimaat stimuleert medewerkers in het nemen van initiatieven, waardoor de zelfstandigheid van de teams steeds verder ontwikkelt. Dit zorgt ervoor dat de organisatie en werkverdeling binnen en door het team op een goede manier kan worden ingevuld. Je helpt collega’s ‘out of the box’ te denken en stelt waar nodig traditionele werkprocessen ter discussie. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de manager en je collega’s en gaat hierbij weerstanden niet uit de weg. Je weet deze juist op een natuurlijke manier om te buigen waardoor je de werkrelatie in stand houdt én het voorliggend vraagstuk constructief weet aan te pakken.

Pas jij bij Sevagram?


  • Jij bent iemand waar het team en de bewoners (doelgroep PG) op kunnen rekenen;
  • De begrippen daadkrachtig, inlevingsvermogen en tactvol zijn jou op het lijf geschreven;
  • Jij bent in staat om anderen te stimuleren en in beweging te krijgen;
  • Je hebt de nodige kennis en ervaring in huis op het gebied van coaching en bij voorkeur ook met het primaire zorgproces;
  • Ben jij in het bezit van een diploma hbo-v? Super! Beschik jij over een ander gericht hbo-diploma (bijvoorbeeld SPH, social work of toegepaste psychologie)? Dan willen we jou ook uitnodigen om te reageren. Indien je beschikt over een afgeronde opleiding hbo-v verwachten wij dat je BIG-geregistreerd bent.

Waar kun jij op rekenen?


  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Wij bieden volop ruimte voor ontwikkeling;
  • Zeggenschap over je eigen werktijden;
  • Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris volgens FWG 50, cao VVT;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer;
  • Bij indiensttreding dien je een geldige VOG te kunnen overleggen.

Matchen we?

Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staan Nicole Winkel-Peters en Francis Schlijper, Teammanagers zorg, je graag te woord.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Functieniveau:

Hbo

Contactpersonen:

Francis Schlijper, Teammanager zorg

tel.: +31 6 18656291

Nicole Winkel-Peters, Teammanager Zorg

tel.: +31 6 14353408

Referentienummer:

2020/066

Sluitingsdatum:

28-08-2020

  • 28-08-2020