Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Contractbeheerders Beheer en Onderhoud

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ga jij samen met ons team aan de slag om de nieuwe afdeling B&O vorm te geven?

Onze afdeling Beheer & Onderhoud zoekt twee:

Contractbeheerders Beheer en Onderhoud (32-36 uur per week)

Vanuit jouw rol als Contractbeheerder B&O informeer en adviseer je de Servicemanager, de Serviceteams teams en onze Facilitaire organisatie ten aanzien van de één op één vervangingen vanuit de MJOP, het beheer van diverse B&O gerelateerde contracten, energie, milieu en veiligheid. Jij bent verantwoordelijk voor het beheren en het actueel houden van relevante documenten zoals MJOP, vergunningen, inspectierapporten, revisiebescheiden en specificaties van technische installaties zowel voor het reguliere onderhoud alsook voor de één op één vervangingen.

In deze functie draag jij er zorg voor dat Sevagram voldoet aan de wettelijke eisen. Als Contractbeheerder Vastgoed (B&O) ben je de rechterhand van de Servicemanager en kun je zelfstandig, alsook samen diverse vervangingen realiseren. Je werkt nauw samen met de Serviceteams, Projectleiders, medewerkers Stafdiensten en Facilitaire teams op locaties.  

Geen dag is hetzelfde en uitdagingen in overvloed, ben jij hier tegen bestand?

Zo maak jij het verschil!

Het “thuis” van onze bewoners ligt in jouw handen! Jouw technische achtergrond en ervaring binnen B&O maakt dat jij betrokken, verantwoordelijk en zelfstandig aan de slag gaat. Jij hebt talent voor zowel project als planmatig werken. Als volhardend Contractbeheerder B&O ben jij sociaal vaardig wat betreft het voeren van overleg met verschillende betrokken partijen. Hierbij kunnen tegengestelde belangen spelen. Dit zie jij als een uitdaging waarin jij denkt in oplossingen en overtuigingskracht toont.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Jij bent in het bezit van een HBO diploma richting vastgoed, bouwkunde of installatietechniek;
  • Je bent Servicegericht, een team-player en leergierig;
  • Je bent in staat om technische tekeningen te lezen en te interpreteren;
  • Het werken met geautomatiseerde administratieve systemen (FMIS) is jou niet onbekend;
  • Je beschikt over goede mondelinge- en schriftelijke communicatievaardigheden;
  • Je bent klantgericht en kunt werken in een dynamische en multidisciplinaire omgeving;
  • Problemen zijn er bij jou om opgelost te worden. Met je oplettendheid signaleer jij ze snel;
  • Je hebt affiniteit met één of meerdere van deze werkzaamheden: werktuigbouwkundige, elektrotechnische, bouwkundige werkzaamheden, schilderwerkzaamheden en groenonderhoud;
  • Je kunt een MJOP opstellen, bijwerken, lezen en één op één vervangingen realiseren;
  • Je bent bereid om een gedeelte vanuit thuis te werken.

Of je nu net klaar bent met je opleiding en vol ambitie aan de slag wil binnen Sevagram of al ervaring hebt in het werkveld, we stellen je graag voor aan ons team! 

Zo maken wij het verschil!

  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram stimuleert je om je kennis en ambitie te blijven vergroten, en biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Salaris conform FWG 55, cao VVT (maximaal € 4.426,10 op basis van 36 uur). Heb je nog niet alle ervaring of kennis die we vragen, dan gaan we kijken naar een passende junior functie!;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.
  • Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met intentie tot verlenging;
  • Daarnaast krijg je de kans om samen met de Servicemanager B&O en je collega Contractbeheerder de afdeling helemaal opnieuw vorm te geven!

Kom maar op!

Ben jij net zo enthousiast als wij? Dan staat de koffie klaar! Reageer vóór 22 juni via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.
Eerst nog wat vragen? Dan staat René Adema 06-18353302, Servicemanager B&O, je graag te woord.

Tot snel!

Let op: Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure.