Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Adviseur HRM

Werkgever:Servicecentrum MER
Plaats:Echt

Ben jij een HR-professional met visie, passie en de drive om écht verschil te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Servicecentrum MER

Het Servicecentrum MER voert taken uit voor en namens de gemeenten Maasgouw, Echt-Susteren en Roerdalen.

De gemeenten Maasgouw, Echt-Susteren en Roerdalen voeren sinds 2013 een aantal taken samen uit in onze organisatie. Deze samenwerking combineert de voordelen van een grote organisatie met de voordelen van een kleine organisatie. Dat zit ‘m in slagvaardigheid en nabijheid van het bestuur bij de inwoners.

We zijn een relatief jonge organisatie en ontwikkelen ons daarom nog altijd sterk, ook op het gebied van samenwerking met de gemeenten. We zoeken daarom mensen die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van deze samenwerking en klaarstaan om nieuwe verbindingen te maken tussen de vier organisaties. Zo kunnen we de inwoners van de MER-gemeenten nog beter van dienst zijn.

De organisatie bestaat uit de teams Omgevingsdienst, Financiën, HRM, Informatiemanagement en Sociaal Domein.

Voor het team HRM zijn we op zoek naar een:

Adviseur HRM

voor 28-36 uur

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

Om te beginnen: een structurele functie. En omdat we er vertrouwen in hebben dat we de juiste collega vinden die mèt ons wil bouwen aan de verdere ontwikkeling van team HRM bieden we een dienstverband voor onbepaalde tijd aan.

Naast een salaris tussen € 3.602 – € 5.313 bruto per maand (salarisschaal 10, cao SGO 1 oktober 2024) bouw je maandelijks een Individueel Keuzebudget (IKB) op ter waarde van 17,05% van het salaris, ontvang je een vergoeding voor woon-/werkverkeer en een bijdrage in de ziektekostenverzekering.

Wij vinden het verder van groot belang te melden dat je bij ons terecht komt in een plezierige en uitdagende werkomgeving, met fijne collega’s die zowel sociaal als zakelijk een hecht team vormen en waar je bovendien plaats- en tijdonafhankelijk kunt werken.

Functie

Wat ga je doen?

Als adviseur ben je sparringpartner voor het management op het gebied van HRM. Je bent niet alleen de expert die adviseert en faciliteert, maar neemt waar nodig ook het voortouw en initieert je eigen ideeën. Jij ondersteunt de ontwikkeling van zowel de organisatie als de medewerkers met jouw scherpe blik op strategische HRM-vraagstukken. Samen met jouw collega-adviseurs geef je vorm aan toekomstgerichte HR-ontwikkelingen voor onze vier MER-organisaties.

Je draagt zorg voor een meerjarig (strategisch) HR plan dat is gericht op het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Verder werk je aan de hand van een in ontwikkeling zijnde HR jaarcyclus met bijbehorend HR-instrumentarium. De voortdurende ontwikkeling van organisaties, teams en mensen vormt daarin de rode draad.

Waar mogelijk en gewenst geven we voor de vier organisaties gezamenlijk vorm aan dergelijke ontwikkelingen. Dit doe je in samenwerking met je collega-adviseurs waarbij je wordt ingezet op basis van jouw kennis, ervaring en passie. Je denkt en ontwikkelt dan mee en onderhoudt de verbinding over die ontwikkelingen met de aan jouw zorg toevertrouwde organisatie(s). Na een gezamenlijke koerskeuze zorg je vervolgens voor een passende lokale implementatie.

Competenties

Wat vragen wij?

Ons team HRM is voortdurend in ontwikkeling. We doen dat vanuit onze passie om de vier MER-organisaties en hun medewerkers optimaal te ondersteunen in het realiseren van hun ambitie. We zoeken een collega die deze passie deelt en graag mèt ons de uitdaging aan wil gaan om onze professionaliteit verder uit bouwen.

Jouw energie, overtuigingskracht en verbindend vermogen maken jou de ideale HR-adviseur. Je weet feilloos te schakelen tussen de verschillende rollen die de functie vereist: vraagbaak, sparringpartner en verbinder. Dit vraagt om:

  • Een afgeronde HBO-opleiding en ervaring in een HR-adviesrol.
  • Uitstekende communicatieve en adviesvaardigheden.
  • Een klantgerichte en organisatiesensitieve houding.

Kom eerst eens op de koffie!

Kennismaking

Word jij enthousiast over deze vacature kom dan eerst bij ons op de koffie! We maken dan vrijblijvend kennis op een informele manier. We bieden jou op deze manier de gelegenheid om een indruk te krijgen van de werkomgeving, je collega’s en alles wat je wil weten van de vacature. Zijn we na afloop van het gesprek allebei enthousiast, dan kunnen we afspraken maken over je sollicitatie.

Zoals gezegd maken we graag met jou kennis. Dus nog even geen cv, maar bellen voor een afspraak! Je kunt hiervoor contact opnemen met Laurent Panders, manager HRM, 06 23 477 674 of Laurent.Panders@servicecentrum-mer.nl

Sollicitatie en procedure

Wil je solliciteren?

Zie je deze baan wel zitten? Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Reageer dan vóór 7 oktober 2024 via IGOM Adviseur HRM | Servicecentrum MER | IGOM

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Laurent Panders, manager HRM, 06 23 477 674 of Laurent.Panders@servicecentrum-mer.nl Voor vragen over de procedure kun je terecht bij de Servicedesk HRM, (0475-255355).

De eerste gespreksrondes zijn gepland op vrijdag 18 oktober en maandag 28 oktober. 29 Oktober willen we graag het arbeidsvoorwaardengesprek laten plaatsvinden.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern open gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.