Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Sales Manager

Werkgever:Rotorswing Holland B.V.
Plaats:Nuth

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Rotorswing Holland B.V. is momenteel op zoek naar een:

Sales Manager

Rotorswing Holland B.V. is gevestigd te Nuth en een relatief jong dynamisch bedrijf en is producent en leverancier van stabilisatiesystemen voor jachten. Onze stabilisatiesystemen, zijn de eerste elektrische en intrekbare slingerdempingsysteem voor jachten tot 35 meter, gebaseerd op het Magnus effect. Ons bedrijf opereert nationaal en internationaal. Word jij onze energieke, enthousiaste, commerciële en daadkrachtige Sales Manager? Heb je ervaring in sales en krijg je energie van het behalen van verkoopresultaten, dan heeft Rotorswing de baan die bij jou past.

Verantwoordlijkheden:

Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en het uitbouwen van bestaande relaties. Het werkgebied zal in de beginfase vooral Nederland zijn maar moet op termijn uitgebreid gaan worden naar Europees niveau. Het volgen van ontwikkelingen in de markt voor ons werkgebied, en het op termijn opzetten en onderhouden van een internationaal verkoopnetwerk zal eveneens tot je taken gaan behoren. Je wordt verantwoordelijk voor het organiseren en deelnemen aan een aantal beurzen op nautisch gebied. Het marketingbeleid zal ook tot jou taken behoren.

Je Profiel:

  • Technisch / Commerciële opleiding
  • HBO denkniveau
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Talenkennis: Nederlands, Engels ( eventueel Duits en /of Frans )
  • Bereid om te reizen is een must
  • Sterke persoonlijkheid, grote mate van zelfstandigheid
  • Pragmatisch, proactief en positieve instelling
  • Affiniteit met de nautische wereld is een pre

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag uw sollicitatie met uitgebreide CV. U kunt uw sollicitatie digitaal versturen naar marc.wachelder@rotorswing.com

Klik hier voor de website van Rotorswing Holland B.V.