Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Senior Pedagogisch Medewerker

Werkgever:Rijksoverheid
Plaats:Brunssum

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

In Brunssum speel jij een belangrijke rol in het leven van de kinderen van US- en NAVO-militairen. De ontwikkeling van kinderen van dichtbij meemaken, zorgen voor een veilige omgeving, dat is wat jouw werk als pedagogisch medewerker zo mooi maakt. En jij zorgt ervoor dat hun ouders zich met een gerust hart in kunnen zetten voor wereldwijde vrede. Als hoofd onderwijs ben je verantwoordelijk voor het plannen en samenstellen van de weekprogramma’s en activiteiten voor diverse groepen kinderen van 0 tot 6 jaar. Je doet dat op groepsniveau. Het maken van de programma’s en activiteiten doe je in overleg met ouders en de trainer en op basis van de voortgang in de ontwikkeling bij individuele kinderen. Bovendien zorg je voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en begeleiding van een groep kinderen. De kinderen ontvangen, zorgen voor de overdracht met de ouders/verzorgers en doorspreken van bijzonderheden; je doet het allemaal. Vervolgens voer je het dagprogramma en de geplande activiteiten uit, waarbij je de kinderen begeleidt en toezicht houdt. Tegelijkertijd houdt je het groepsproces in de gaten. Je stimuleert de ontwikkeling van de kinderen op allerlei gebieden, rapporteert wekelijks over hen en houdt de administratie bij. Verder heb je verzorgende taken. Zo ben jij degene die zorgt voor het eten voor de kinderen. Je verschoont ze, laat ze naar de wc gaan, legt ze in bed en haalt ze er weer uit. Bij die verzorgende taken hoort ook het schoonmaken van speelgoed en hulpmiddelen. Daarnaast stuur je werkzaamheden aan. Je bent de tussenpersoon tussen het management en de werkvloer, plant oudergesprekken en begeleidt collega’s.

Functie-eisen

  • Je hebt een diploma als pedagogisch medewerker niveau 4.
  • Je hebt enige ervaring in het werken binnen een kinderopvangcentrum.
  • Je hebt bij voorkeur enige ervaring binnen een Child Development Center (US Army).
  • Je bent fysiek in staat om te staan, te buigen, te bukken en een kind van 20 kilo op te tillen.
  • Je neemt de verantwoordelijkheid voor afspraken en acties die te maken hebben met je werk.
  • Je kunt duidelijk communiceren, kunt je werk goed plannen en organiseren en je bent flexibel en creatief.
  • Je kunt je aanpassen in een internationale werkomgeving waar de bedrijfsvoering van de US Army in de bedrijfscultuur centraal staat.

Arbeids­voorwaarden

  • Salaris­niveau : schaal 6
  • Maand­salaris : Min €2.120 – Max. €3.005 (bruto)
  • Dienst­verband : Vaste aanstelling
  • Minimaal aantal uren per week : 38
  • Maximaal aantal uren per week : 38

Overige arbeids­voorwaarden

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%. Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 75% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer.

Bijzonderheden

  • Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Marina Lenzner via 045 - 526 41 94
  • Neem voor informatie over de sollicitatieprocedure contact op met Freddy Biemans via 045 - 534 01 07 of 06 – 83 34 84 28
  • Interne sollicitanten kunnen hun belangstelling voor deze vacature kenbaar maken in de vacaturebank in P&O Selfservice, maar volgen (net als externe kandidaten) ook de volgende stap.
  • Stuur je motivatiebrief en cv (beiden in het Nederlands en Engels) onder vermelding van het vacaturenummer naar PO.CPONL@mindef.nl Uitdrukkelijk verzoek om je nationaliteit op je cv te vermelden. Wanneer je deze stap in de procedure niet volgt, wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen.
Solliciteren?

Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.