Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Plaatsvervangend Manager Supply

Werkgever:Rijksoverheid
Plaats:Eygelshoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Plaatsvervangend Manager Supply

Material Maintenance Organization afdeling Supply

Functieomschrijving

Materieel van het Amerikaanse leger uitgeven, onderhouden en opslaan. Daaraan lever jij als plaatsvervangend manager supply bij de Material Maintenance Organization van de Koninklijke Landmacht een forse bijdrage. Vanuit Eygelshoven zet jij je kennis op logistiek gebied in en ben je van toegevoegde waarde voor een veilig Nederland.

Bij de afdeling Supply beheren we het materieel van het Amerikaanse leger, zoals voertuigen, onderdelen, gevaarlijke stoffen en wapens. Ook zijn we verantwoordelijk voor het onderhoudsafdeling met reservedelen, gereedschap en bedrijfsstoffen. Als plaatsvervangend manager supply zorg je dat logistieke processen efficiënt en effectief uitgevoerd kunnen worden. Daarom stem je jouw plannen en werkzaamheden af met vertegenwoordigers van de Material Maintenance Organization (MMO) en andere afdelingen, zoals het bedrijfsbureau. Met vertegenwoordigers van de 405th Army Field Support Brigade communiceer je over de inhoud van regelgeving en advies, die je vertaalt naar procedures binnen de afdeling.

In jouw rol ondersteun je de afdelingsmanager met advies op het gebied van bedrijfsvoering. Dat doe je door het voorbereiden en uitwerken van deelopdrachten naar aanleiding van het jaarplan. En door te adviseren bij de vertaling van de klantvraag naar gevolgen voor de afdeling. Verder breng je advies uit over de inrichting van en afstemming met effectieve en efficiënte processen binnen de afdeling. Je borgt processen, procedures, checklists en werkafspraken, en bewaakt de naleving van de regelgeving en veilige uitvoering van de werkzaamheden. Verder draag je zowel kwantitatieve als kwalitatieve gegevens aan met betrekking tot de capaciteiten en mogelijkheden van de afdeling. Signaleer je verbetermogelijkheden op basis van bedrijfsprocessen en behaalde resultaten van onderhoudsgroepen? Dan geef je daar advies over. Dat doe je bijvoorbeeld in de werkoverleggen of planningsmeetings die je bijwoont.

Tot slot coördineer en bewaak je het opleidings- en trainingsniveau binnen de afdeling. Dat doe je door hiervoor een plan op te stellen, knelpunten te signaleren en hierover te rapporteren. In jouw dynamische en veelzijdige functie kom je steeds voor wisselende prioriteiten te staan. Kortom: volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Functie-eisen

  • Je hebt een hbo-opleiding afgerond in de richting van logistiek of bedrijfskunde, en bent gemotiveerd om na je aanstelling op korte termijn aanvullende interne cursussen te volgen.
  • Je hebt ruime werkervaring in een logistieke onderhoudsomgeving en minstens drie jaar ervaring in een leidinggevende functie.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
  • Je hebt kennis van arbo- en milieuwetgeving en bedrijfsmatige processen.
  • Je hebt kennis van beleid, richtlijnen, procedures en overige regelgeving op technisch- en personeelsgebied.
  • Je hebt bij voorkeur kennis van het vakgebied van de afdeling, de organisatie en de wijze van optreden van het Amerikaanse leger als onze externe klant.
  • Je hebt bij voorkeur kennis van of ervaring met lean-methodieken.
  • Je kunt ontwikkelingen en problemen signaleren en analyseren, en stelt nauwkeurig je adviezen op.
  • Je stelt je flexibel op en kunt daardoor omgaan met wisselende prioriteiten.
  • Je kunt goed leidinggeven en de medewerkers begeleiden bij hun ontwikkeling.
  • Je stelt je verantwoordelijk op en hebt oog voor zowel mens als resultaat.
  • Je kunt goed communiceren, samenwerken, plannen en organiseren.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau: schaal 9 Salarisomschrijving: Het salaris is gebaseerd op een 38-urige werkweek Maandsalaris: Min €2.899 – Max. €4.001 (bruto) Dienstverband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling Contractduur: 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling (bij goed functioneren) Minimaal aantal uren per week: 38 Maximaal aantal uren per week: 38

Overige arbeidsvoorwaarden

Als je kiest voor een baan bij Defensie, dan kies je voor maatschappelijk relevant werk. Je draagt echt iets bij aan een veilig Nederland.

Wie van uitdagende opdrachten in een dynamische omgeving houdt, is bij Defensie aan het juiste adres. Wij geven je het vertrouwen en de vrijheid om zelfstandig te werken. Er is ruimte voor eigen inbreng, zo draag je bij aan de verdere professionalisering van onze ICT-organisatie.

Defensie hecht daarnaast sterk aan persoonlijke groei en kent goede studiefaciliteiten, hierdoor sta je nooit stil. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%, de zogeheten dertiende maand. Daarnaast ontvangen burgermedewerkers maandelijks een brutotegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering.

Hoe leuk het werken bij Defensie ook is, wij vinden het ook belangrijk dat je dit met jouw privéleven kunt combineren. Diverse verlofregelingen (bijvoorbeeld 75% betaald ouderschapsverlof) en flexibele werktijden dragen bij aan een goede balans. En als dat niet genoeg is, dan is het ook nog mogelijk je werktijd (tijdelijk) enkele uren per week te verkorten en extra verlofuren en/of adv-uren op te bouwen.

Naast een pensioenregeling bij het ABP ontvang je maandelijks een vergoeding woon-werkverkeer of kun je onder gunstige voorwaarden kiezen voor een ov-abonnement met onbeperkt reizen door heel Nederland.

Bijzonderheden
  • Je voert je werkzaamheden uit op verschillende locaties in zowel Nederland als het buitenland.
  • Voor deze functie is de Nederlandse nationaliteit verplicht.
  • Voor indiensttreding is een screening vereist, waarin aspecten zoals eventuele financiële problemen of een strafblad worden bekeken. Dit duurt acht tot twaalf weken.
  • Na aanstelling ga je op termijn vier cursussen volgen bij Defensie: P&O voor leidinggevenden, verzuim en re-integratie, functioneren en beoordelen én selecteren van medewerkers.
Digitaal solliciteren

Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren. Dit kan door te klikken op onderstaande sollicitatieknop.