Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Magazijnmedewerker

Werkgever:Rijksoverheid
Plaats:Eygelshoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Goed magazijnbeheer, zorgen voor voldoende goederen en materialen is van wezenlijk belang voor het werk van zowel het Commando Landstrijdkrachten als onze partner, de US Army. Dat is voor jou als magazijnmedewerker vanzelfsprekend. In Eygelshoven is het jouw hoofdtaak en daarmee heb je een baan die er echt toe doet.

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het magazijnbeheer. En dat is een taak waarbij je veel verschillende dingen doet. Denk aan het aanvragen, opslaan en uitgeven van goederen, het administreren van uitgegeven spullen en het bewaken van de luchtvochtigheid in het magazijn. Maar ook controleer je goederen op afwijkingen, voer je kleine herstelwerkzaamheden uit en check je periodiek de inventaris. Mis je iets of is er iets defect, dan meld je dat. En komen er bezoekers? Jij begeleidt hen.

Daarnaast voer je interne transportwerkzaamheden uit, en ook die zijn niet altijd hetzelfde. Zo steek je op het ene moment de handen uit de mouwen om goederen op de juiste plek te leggen en werk je even later aan transportdocumenten of stap je op de heftruck. Je belaadt en ontlaadt voertuigen en containers, zet lading vast en bent verantwoordelijk voor het gidsen van voertuigen. Ook zorg je voor de levering van goederen van en naar de productieafdelingen.

Je hebt een afwisselende baan, want ook administratieve en ondersteunende taken horen bij je werk. Je houdt toezicht op het juiste gebruik van gevaarlijke stoffen en persoonlijke beschermingsmiddelen en assisteert bij controles en inventarisaties door inspectieteams. Tot slot beheer je documenten en doe je het sleutelbeheer van voertuigen en locaties, waarbij je sleutels uitgeeft, inneemt en registreert.

Functie-eisen

 • Je hebt een mbo 2-diploma in de richting logistiek.
 • Je hebt een heftruckcertificaat en een rijbewijs B.
 • Je hebt werkervaring in een magazijn.
 • Je hebt praktische kennis op het gebied van logistieke bedrijfsprocessen en op het gebied van arbo- en milieuregelgeving.
 • Je hebt bij voorkeur een rijbewijs C en de certificaten lading zekeren, ADR en containerheftruck.
 • Je spreekt en schrijft goed Engels.
 • Je bent vaardig in het toepassen van regelgeving op het gebied van vervoer van gevaarlijke stoffen.
 • Je kunt goed omgaan met geautomatiseerde systemen.
 • Je kunt goed communiceren en samenwerken, neemt de verantwoordelijkheid voor je werk en doet dat werk nauwkeurig.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau: schaal 4 Salarisomschrijving: Het salaris is gebaseerd op een 38-urige werkweek. Maandsalaris: Min €1.818 – Max. €2.633 (bruto) Dienstverband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling Contractduur: 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling (bij goed functioneren) Minimaal aantal uren per week: 38 Maximaal aantal uren per week: 38

Overige arbeidsvoorwaarden

Als je kiest voor een baan bij Defensie, dan kies je voor maatschappelijk relevant werk. Je draagt echt iets bij aan een veilig Nederland.

Wie van uitdagende opdrachten in een dynamische omgeving houdt, is bij Defensie aan het juiste adres. Wij geven je het vertrouwen en de vrijheid om zelfstandig te werken. Er is ruimte voor eigen inbreng, zo draag je bij aan de verdere professionalisering van onze ICT-organisatie.

Defensie hecht daarnaast sterk aan persoonlijke groei en kent goede studiefaciliteiten, hierdoor sta je nooit stil. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%, de zogeheten dertiende maand. Daarnaast ontvangen burgermedewerkers maandelijks een brutotegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering.

Hoe leuk het werken bij Defensie ook is, wij vinden het ook belangrijk dat je dit met jouw privéleven kunt combineren. Diverse verlofregelingen (bijvoorbeeld 75% betaald ouderschapsverlof) en flexibele werktijden dragen bij aan een goede balans. En als dat niet genoeg is, dan is het ook nog mogelijk je werktijd (tijdelijk) enkele uren per week te verkorten en extra verlofuren en/of adv-uren op te bouwen.

Naast een pensioenregeling bij het ABP ontvang je maandelijks een vergoeding woon-werkverkeer of kun je onder gunstige voorwaarden kiezen voor een ov-abonnement met onbeperkt reizen door heel Nederland.

Bijzonderheden

 • Neem voor meer informatie over de inhoud van de functie contact op met de heer S. Bogman, voorman supply, via 06 – 83 07 83 87
 • Meer weten over selectieprocedure? Bel dan met mevrouw J.M. Brils, P&O-adviseur, via 06 - 83 38 71 85
 • Stuur je motivatiebrief en cv onder vermelding van het vacaturenummer naar JM.brils@mindef.nl We nemen je sollicitatie alleen in behandeling als je beide documenten stuurt.
 • Je start in principe met een tijdelijke aanstelling.
 • Deze vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Interne defensiemedewerkers hebben een voorkeurspositie ten opzichte van externe kandidaten.
 • De specifieke werkomgeving van de Material Maintenance Organization en het internationale karakter waarbinnen diverse culturen en werkwijzen samenkomen, vragen om een hoge mate van flexibiliteit van iedere medewerker.
 • Houd er rekening mee dat je mogelijk (meerdaags) op andere locaties werkt, zowel in Nederland als in het buitenland.
 • Onderdeel van de procedure is een MIVD screening met een gemiddelde doorlooptijd van 2 a 3 maanden. Voorafgaand aan de screening zal er uitgebreide documentatie worden opgevraagd
 • U dient in het bezit te zijn van de Nederlandse nationaliteit
Solliciteren?

Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.