Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Allround Monteur

Werkgever:Rijksoverheid
Plaats:Eygelshoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Als liefhebber van voertuigen kun jij op de afdeling Maintenance in Eygelshoven je hart ophalen tussen rupsvoertuigen, trailers en wielvoertuigen. Jij speelt als allround monteur een belangrijke rol bij het in goede staat houden van al dat materieel. Met jouw kennis en inzet ben je van grote waarde voor de Amerikaanse krijgsmacht.

Als allround monteur zorg je voor diverse voertuigen en materialen. Dat betekent niet alleen herstel en onderhoud, maar ook het uitvoeren van systeemtesten en het stellen van diagnoses. Kortom, jij doet alles om de voertuigen en het materieel in goede staat te houden.

Voordat je aan de slag gaat met de herstelwerkzaamheden, schakel je met de klant. Dit doe je om informatie uit te wisselen, zodat je een snelle en goede diagnose kunt stellen. Vervolgens verzamel je de benodigde reservedelen en documentatie, en lees je de technische schema’s. Tijdens jouw onderhouds- of herstelwerkzaamheden houd je de werkordergerelateerde uren bij, en je geeft een melding als jouw werk is afgerond.

Daarnaast voer je systeemtesten uit. Dat doe je door de voorgeschreven testprocedures te doorlopen, problemen te signaleren en een systeemanalyse uit te voeren. Daarna stel je de juiste onderhoudshandelingen voor en registreer je de testresultaten. Op diagnostisch vlak stel je de gestelde normen vast waaraan het materieel moet voldoen. Je inspecteert het materieel, weegt de resultaten af tegen de gestelde normen en legt de behaalde resultaten vast.

Ook onderhoud je ons eigen materieel. Bijvoorbeeld door het gereed stellen van het te onderhouden materieel en het verzamelen van de documenten die voor het onderhoud nodig zijn. Je telt en registreert het aanwezige materieel en de documentatie en geeft het door als er vermissingen zijn. Tot slot vul je werkorders, checklists en rapportageformulieren in, en je vult het opgestelde inspectierapport van de afdeling Kwaliteit verder aan.

Je bespreekt de kwaliteit van het uitgevoerde onderhoud en de gestelde diagnoses en inspecties met je voorman. Bij jouw werk houd je je aan de Nederlandse en US Army-richtlijnen, inclusief de uitvoeringsbepalingen en werkafspraken die daarbij horen. Je beslist zelf de methode en volgorde van jouw handelingen. En met het werkplaatsmagazijn wissel je informatie uit om zo het ophalen en inleveren van reservedelen soepel te laten verlopen.

Functie-eisen

  • Je hebt een mbo 3-diploma bedrijfsautotechnicus (EBAT) en aanvullende vakopleidingen gevolgd die relevant zijn voor deze functie. Een afgeronde mbo 4-opleiding bedrijfsautotechnicus is een pre.
  • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring in een monteursfunctie en bij voorkeur kennis van BHP en elektrisch schakelen.
  • Je hebt vaktechnische kennis van het te onderhouden materieel en de daarbij gebruikte technische terminologie en onderhoudstechnieken.
  • Je hebt kennis van de arbo- en milieuregelgeving.
  • Je hebt rijbewijs B, C en E en kunt diverse voertuigen besturen.
  • Je hebt praktische kennis van het Engels in woord en schrift.
  • Je bent in staat om in kleine ruimtes te sleutelen, kunt in en uit verschillende typen voertuigen klimmen en mechanische en elektrische handgereedschappen hanteren.
  • Je kunt goed samenwerken en communiceren, neemt verantwoordelijk en werkt nauwkeurig.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau: schaal 6 Salarisomschrijving: Het salaris is gebaseerd op een 38-urige werkweek. Maandsalaris: Min €2.024 – Max. €2.899 (bruto) Dienstverband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling Contractduur: 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling (bij goed functioneren) Minimaal aantal uren per week: 38 Maximaal aantal uren per week: 38

Overige arbeidsvoorwaarden

Als je kiest voor een baan bij Defensie, dan kies je voor maatschappelijk relevant werk. Je draagt echt iets bij aan een veilig Nederland.

Wie van uitdagende opdrachten in een dynamische omgeving houdt, is bij Defensie aan het juiste adres. Wij geven je het vertrouwen en de vrijheid om zelfstandig te werken. Er is ruimte voor eigen inbreng, zo draag je bij aan de verdere professionalisering van onze ICT-organisatie.

Defensie hecht daarnaast sterk aan persoonlijke groei en kent goede studiefaciliteiten, hierdoor sta je nooit stil. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%, de zogeheten dertiende maand. Daarnaast ontvangen burgermedewerkers maandelijks een brutotegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering.

Hoe leuk het werken bij Defensie ook is, wij vinden het ook belangrijk dat je dit met jouw privéleven kunt combineren. Diverse verlofregelingen (bijvoorbeeld 75% betaald ouderschapsverlof) en flexibele werktijden dragen bij aan een goede balans. En als dat niet genoeg is, dan is het ook nog mogelijk je werktijd (tijdelijk) enkele uren per week te verkorten en extra verlofuren en/of adv-uren op te bouwen.

Naast een pensioenregeling bij het ABP ontvang je maandelijks een vergoeding woon-werkverkeer of kun je onder gunstige voorwaarden kiezen voor een ov-abonnement met onbeperkt reizen door heel Nederland.

Bijzonderheden

  • Neem voor meer informatie over de inhoud van de functie contact op met de heer C. Metsemakers, plv manager van de afdeling Maintenance, via 06 –28647651
  • Meer weten over de selectieprocedure? Bel dan met de heer J. Cools, medewerker P&O-advies, via 06 – 83 45 86 05
  • Mail jouw motivatiebrief en cv onder vermelding van het vacaturenummer naar J.Cools.01@mindef.nl Zonder deze twee documenten wordt uw sollicitatie niet in behandeling genomen.
  • Je hebt de Nederlands nationaliteit en aan deze functie is een screening verbonden die gemiddeld acht tot twaalf weken in beslag neemt.
  • De specifieke werkomgeving van de Material Maintenance Organization en het internationale karakter waarbinnen diverse culturen en werkwijzen samenkomen, vraagt om een hoge mate van flexibiliteit van iedere medewerker.
  • Houd er rekening mee dat je (meerdaags) op andere locaties werkt, zowel in Nederland als het buitenland.
  • Je krijgt in eerste instantie een tijdelijke aanstelling, met zicht op een vaste aanstelling.
Solliciteren?

Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.