Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Storingsmonteur

Werkgever:Refresco Benelux
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij je doorlopend blijven ontwikkelen en storingen inventief en snel oplossen? Bij Refresco in Sittard werk je met state-of-the-art productielijnen, je krijgt te maken met ouden nieuwe technieken en bedenk je samen met je collega’ s oplossingen op hoog technisch niveau. Een hele leuke diverse functie binnen onze eigen TD afdeling!

Wat ga je doen?

Als Storingsmonteur ben je een belangrijke schakel in het productieproces. Door jouw waardevolle kennis en ervaring blijven de machines in de fabriek draaien. Dit doe je door storingen te analyseren en deze zo snel mogelijk op te lossen. De storingen kunnen zowel mechanisch als elektrisch van aard zijn. Ook verricht je (preventief) onderhoudswerkzaamheden om storingen te voorkomen en help je, indien nodig, jouw collega's met het ombouwen van de productieapparatuur. Wanneer je een storing hebt opgelost documenteer je dit in het systeem SAP. Je denkt mee bij verbetervoorstellen en participeert tijdens de implementatie van de voorstellen. Daarnaast analyseer je en ben je bezig met het oplossen van alle voorkomende mechanische, elektrische en pneumatische storingen van complete (PLC gestuurde) afvullijnen en bijbehorende randapparatuur.

Als Storingsmonteur ben je onderdeel van de Technische Dienst en kun je op verschillende afdelingen ingezet worden, zoals de afdeling complexe productie lijnen, de siroopkamer of utiliteiten (stroom, waterbehandeling, compressoren). Dus een heel divers machinepark met oude en nieuwe state of the art machines. De plant is volop in ontwikkeling en beweging. Kortom, geen dag is hetzelfde in deze leuke technisch uitdagende baan!

Wie zoeken we?

Als onze nieuwe collega ben jij iemand die verantwoordelijkheid neemt, proactief en leergierig is. Je bent communicatief vaardig, wat betekent dat je op juiste wijze met collega’s en klanten kunt samenwerken. Tevens beschik je over:

MBO werk en denkniveau. Bij voorkeur aangetoond in de vorm van een afgeronde opleiding gericht werktuigbouwkunde of elektrotechniek;

  • In 5 ploegen werken;
  • Werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Zowel mechanisch als elektrisch onderlegd;
  • Basiskennis van PLC besturingstechnieken;
  • Je bent een team player;
  • Je bent van nature nieuwsgierig en wilt begrijpen hoe ons veelzijdig machinepark werkt.

Wat bieden wij jou?

Refresco is een gezond bedrijf waar we samenwerking en ontwikkeling belangrijk vinden. We vinden het belangrijk dat je je kan ontwikkelen als professional. Je werkt met de nieuwste productie technologieën en om je kennis up to date te houden zorgen we dat je opleiding en ontwikkeling aangeboden krijgt. We belonen je voor deze belangrijke rol met een marktconform salaris. Inschaling is afhankelijk van ervaring, competenties en opleiding. Voor een 5 ploegendienst komt daar een 46% ploegen toeslag bij. Vakantietoeslag van 8%, vaste eindejaarsuitkering van 3%, 25 vakantie dagen, pensioenregeling met beperkte eigen bijdrage, bijdrage voor ziektekostenverzekering en reiskosten vergoeding.

Wie zijn wij?

Refresco is werelds grootste onafhankelijke bottelaar voor retailers en A-merken. Refresco werd opgericht in Nederland in 2000 en heeft momenteel een manufacturing footprint van meer dan 60 productie locaties in Europa en Noord Amerika. De Benelux is een zeer belangrijke markt voor Refresco en samen met zeven andere business units zijn we onderdeel van Refresco Europe. Wij produceren en vullen Private-label softdrinks, ice teas, energy drinks mineraal water en vruchtensappen. Tevens verzorgt Refresco Benelux de industriële productie voor A-merkfabrikanten en voert men diverse eigen labels.

Is dit de uitdaging waar je naar op zoek bent? Kom dan gauw langs voor een kennismaking, de koffie staat klaar! Klik op de sollicitatiebutton om te reageren. Heb je nog andere vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Britt Pasaribu, britt.pasaribu@refresco.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!