Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Siroopbereider

Werkgever:Refresco Benelux
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Vind je het leuk om veel invloed te hebben op het product en het productieproces? Heb je oog voor detail en houd je van nauwkeurig werken? Zoek je een afwisselende baan waarbij de kwaliteit van het werk eisen stelt aan jou? Bij Refresco in Hoensbroek zijn we op zoek naar jou. Solliciteer direct! Als Siroopbereider bij Refresco maak je de siropen voor verschillende soorten frisdranken. Je verzamelt de ingrediënten voor een recept op de premix afdeling en controleert of het de goede ingrediënten zijn. Je weegt de ingrediënten af met een digitaal weegsysteem. Vervolgens los je de ingrediënten in een trechter of mix installatie in de siroopkamer op tot een siroop. Na het mixen stuur je de siroop via een pomp weg naar een grote opslagtank, waar alle ingrediënten gemengd worden. Het lab voert een controle uit over een monster, als deze is goedgekeurd kan de siroop in flessen worden afgevuld. Als siroopbereider werk je samen met een vaste ploeg van operators en een assistent teamleider in een vijf ploegensysteem en worden jullie aangestuurd door de teamleider Siroopkamer. Naast het samenwerken met je directe collega’s heb je ook nauw contact met het laboratorium over de kwaliteit en de voedselveiligheid.

Wie ben jij

Je bent een echte aanpakker met een hoog veiligheid en kwaliteitsbewustzijn die houdt van een dynamische werkomgeving. Je bent bereid om werk gebonden trainingen of bedrijfsspecifieke trainingen te volgen. Bovendien ben je nauwkeurig en secuur in je werk. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je aan de volgende vereisten voldoet:

  • je hebt een relevante afgeronde MBO-3/4 opleiding en VAPRO B diploma;
  • een certificaat voor HACCP en Sociale Hygiëne is een grote pré;
  • je vindt het geen probleem om fysiek zwaar werk te verrichten;
  • je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als Operator binnen de food industrie;
  • je leert graag, bezit een drive om jezelf verder te ontwikkelen en bent een echte teamspeler.
  • Je bent flexibel als we van 5 naar 4 ploegendienst moeten wisselen als gevolg van schommelingen in de productievraag

Over Refresco

Er bestaat een grote kans dat je wel eens wat hebt gedronken wat is geproduceerd bij Refresco, en daar zijn we trots op! Refresco Benelux is een van de zeven business units van Refresco Group, Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen van vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. We zijn een dynamische, informele en teamgerichte organisatie en maken gebruik van ‘state-of-the art’ productietechnologieën. Er werken, verspreid over 5 productielocaties, 850 mensen bij Refresco Benelux. Jaarlijks vullen we circa 1,3 miljard liter eindproducten af in circa 3,2 miljard verpakkingen. Bij Refresco Benelux houden we ons bezig met het produceren en afvullen van Private Label frisdranken, mineraalwater, vruchtensappen en energiedranken. We hebben de beschikking over afvullijnen voor blik, PET-flessen en karton. Tevens verzorgen we de copacking voor A-merkfabrikanten en voeren we ons eigen merk Wicky en Rodeo. Wij zijn een internationale, ambitieuze en dynamische organisatie die sterk groeit. Refresco Benelux in Hoensbroek is een productieonderneming die een grote verscheidenheid aan dranken produceert in PET flessen, zoals frisdranken, vruchtensappen en mineraalwaters. Deze productielocatie biedt werk aan ca. 120 medewerkers die met hart voor de zaak elke dag werken aan de productie van hoogwaardige dranken en een zeer hoge service naar onze afnemers.

Wat bieden wij

Refresco is een gezond bedrijf waar we samenwerking en ontwikkeling belangrijk vinden.. We belonen je voor deze belangrijke rol met:

  • een bruto maandsalaris tussen de € 2.200,- en € 2.800,- afhankelijk van ervaring, competenties en opleiding.
  • ploegentoeslag conform ploegenmatrix;
  • vakantietoeslag van 8%;
  • vaste eindejaarsuitkering van 2%;
  • 25 vakantie dagen + 13 ATV;
  • bijdrage voor ziektekostenverzekering;
  • reiskosten vergoeding.

Interesse?

Voor mensen met ambitie biedt Refresco Benelux goede carrièremogelijkheden. Ben je na het lezen van deze vacature geïnteresseerd om bij Refresco Benelux te komen werken, dan zien we je sollicitatie met belangstelling tegemoet. Klik dan op de sollicitatiebutton.. Heb je nog andere vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Suzan Felix, Corporate Recruiter, via 06-15215163 of suzan.felix@refresco.com