Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Operator

Werkgever:Refresco Benelux
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Krijg jij een kick van secuur werken? En is jouw dag geslaagd als het productieproces goed draait met weinig storingen? Kom dan werken bij Refresco en ontwikkel je tot een zelfstandig en allround operator. Solliciteer direct! Als Operator bij Refresco in Hoensbroek is het jouw verantwoordelijkheid het productieproces te bewaken. Dit doe je door het instellen, bedienen en ombouwen van de productieapparatuur van een productielijn. Tijdens de productie beheers je de lijn en voer je diverse (kwaliteits-)controles uit. Als operator kun je op diverse plekken binnen het productieproces komen te staan. Bijvoorbeeld bij de Afvul-, Etikettering-, Inpak- of Stapelaar afdeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorkomen en oplossen van (kleine) storingen binnen het proces. Je werkt in drie, vier of vijf ploegendiensten met een team van operators en een (assistent) teamleider. Gedurende je werkweek ben je met zeer afwisselende taken bezig. Belangrijk is het produceren van frisdranken maar ook het ombouwen, reinigen, steriliseren, kwaliteitscontroles, hygiëne en schoonmaak maken de rol van operator zeer veelzijdig.

Wie zoeken we

Een gemotiveerde en positief ingestelde kandidaat. Daarnaast kun je heel zelfstandig en secuur werken.

  • MBO Niveau 3/4 en Vapro B/c
  • Relevante werkervaring in een productie-omgeving als operator
  • bereid om te werken in 2/3 of 4 ploegendiensten
  • affiniteit met procestechniek
  • oplossend vermogen, secuur, team player
  • goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij

Refresco is een gezond bedrijf waar we samenwerking en ontwikkeling belangrijk vinden. We belonen je voor deze afwisselende baan met:

  • een bruto maandsalaris tussen de € 2.150,- en € 2.800,- afhankelijk van ervaring, competenties en opleiding;
  • een ploegentoeslag conform ploegenmatrix, zijnde: 3 ploegen conform klokurenmatrix gemiddeld 17,8%, 4 ploegen vaste toeslag 26%, 5 ploegen vaste toeslag 28%;
  • bij aanvang direct een arbeidsovereenkomst bij Refresco;
  • vakantietoeslag van 8%;
  • vaste eindejaarsuitkering van 2%;
  • 25 vakantie dagen (+ 13 ATV bij een 3 ploegendienst)
  • bijdrage voor ziektekostenverzekering;
  • reiskosten vergoeding;
  • trainingen en opleidingsmogelijkheden door middel van o.a. de Refresco Acadamy en ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing binnen eigen plant en/of Refresco Benelux.

Over Refresco

Er bestaat een grote kans dat je wel eens wat hebt gedronken wat is geproduceerd bij Refresco, en daar zijn we trots op! Refresco Benelux is een van de zeven business units van Refresco Group, Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen van vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. We zijn een dynamische, informele en teamgerichte organisatie en maken gebruik van ‘state-of-the art’ productietechnologieën. Er werken, verspreid over 5 productielocaties, 850 mensen bij Refresco Benelux. Jaarlijks vullen we circa 1,3 miljard liter eindproducten af in circa 3,2 miljard verpakkingen. Bij Refresco Benelux houden we ons bezig met het produceren en afvullen van Private Label frisdranken, mineraalwater, vruchtensappen en energiedranken. We hebben de beschikking over afvullijnen voor blik, PET-flessen en karton. Tevens verzorgen we de copacking voor A-merkfabrikanten en voeren we ons eigen merk Wicky en Rodeo. Wij zijn een internationale, ambitieuze en dynamische organisatie die sterk groeit. Refresco Benelux in Hoensbroek is een productieonderneming die een grote verscheidenheid aan dranken produceert in PET flessen, zoals frisdranken, vruchtensappen en mineraalwaters. Deze productielocatie biedt werk aan ca. 120 medewerkers die met hart voor de zaak elke dag werken aan de productie van hoogwaardige dranken en een zeer hoge service naar onze afnemers.

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature geïnteresseerd om bij Refresco in Hoensbroek te komen werken, dan zien we je sollicitatie met belangstelling tegemoet. Klik dan op de sollicitatiebutton. Heb je nog andere vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Suzan Felix, Corporate Recruiter, via 06-15215163 of suzan.felix@refresco.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!