Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Quality Control

Werkgever:Refresco Benelux
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren in het uitvoeren van de kwaliteitscontroles op de werkvloer? Ben je nauwkeurig van aard, gedreven, verantwoordelijk en proactief? Dan is de functie van medewerker Quality Control bij Refresco in Hoensbroek jouw volgende stap!

Het is een zeer zelfstandige functie waar veel initiatief en ondernemerschap van jou wordt verwacht. Als medewerker Qaulity Control ben je werkzaam in wisselende diensten (3/4/5 ploegenrooster). Flexibiliteit in werktijden is een vereiste. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je initiatief toont.

Waar ben je vooral mee bezig

Onder andere het uitvoeren van chemische en microbiologische analyses (80%-20%), het voorbereiden van de te onderzoeken monsters conform voorschriften, het signaleren van afwijkingen van smaak en geur, het vaststellen en vastleggen van meetwaarden en onderzoeksresultaten in het informatiemanagement systeem en het analyseren van de productkwaliteit bij afwijkingen.

Heel belangrijk is het inschatten van consequenties bij afwijkingen en het uitbrengen van adviezen aan medewerkers van de siroopkamer en teamleider productie over het aanpassen van de receptuur of eventueel blokkeren van de producten wanneer buiten specificatie is geproduceerd.

Je ondersteunt operators waar nodig en geeft uitleg op gebied van kwaliteit. Er wordt van je verwacht dat je proactief bent in het tijdig signaleren en bespreken van de afwijkingen en dat jouw toelichtingen en adviezen juist en helder zijn geformuleerd. Je volgt voorschriften op en leeft procedures na op het gebied van veiligheid, kwaliteit, milieu, orde en netheid. Uiteraard zorg je ook voor een nette werkomgeving en het schoonhouden en kalibreren van apparatuur.

Wie zoeken we?

Een gemotiveerde en positief ingestelde kandidaat. Je bent pro-actief, alert en flexibel. Daarnaast kun je heel zelfstandig en secuur werken. Ook ben je goed in het voorbereiden, analyseren en het stellen van prioriteiten. Je beschikt over overtuigingskracht en bent niet bang om mensen aan te spreken i.v.m. afwijkingen binnen de fabriek en op ongewenst gedrag. Verder:

  • een afgeronde MBO niveau 3/4 opleiding in de richting levensmiddelentechnologie, agrarische sector, laboratorium onderwijs of aanverwant.
  • je hebt bij voorkeur al werkervaring opgedaan in een levensmiddelenbedrijf
  • kennis of ervaring in de mircobiologie, HACCP of analyses op een HPLC/GC is een pré
  • je bent flexibel met betrekking tot werktijden binnen een meer- ploegensysteem in een kleine afdeling
  • goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij

Refresco is een gezond bedrijf waar we samenwerking en ontwikkeling belangrijk vinden. We belonen je voor deze afwisselende baan met:

  • een bruto maandsalaris tussen de € 2.100,- en € 2.646,- afhankelijk van ervaring, competenties en opleiding;
  • een ploegentoeslag conform ploegenmatrix, zijnde: 3 ploegen conform klokurenmatrix gemiddeld 17,8%, 4 ploegen vaste toeslag 26%, 5 ploegen vaste toeslag 28%;
  • bij aanvang direct een arbeidsovereenkomst bij Refresco;
  • vakantietoeslag van 8%;
  • vaste eindejaarsuitkering van 2%;
  • 25 vakantie dagen (+ 13 ATV bij een 3 ploegendienst)
  • bijdrage voor ziektekostenverzekering;
  • reiskosten vergoeding;
  • trainingen en opleidingsmogelijkheden door middel van o.a. de Refresco Acadamy en ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing binnen eigen plant en/of Refresco Benelux.

Over Refresco

Er bestaat een grote kans dat je wel eens wat hebt gedronken wat is geproduceerd bij Refresco, en daar zijn we trots op! Refresco Benelux is een van de zeven business units van Refresco Group, Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen van vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. We zijn een dynamische, informele en teamgerichte organisatie en maken gebruik van ‘state-of-the art’ productietechnologieën.

Er werken, verspreid over 5 productielocaties, 850 mensen bij Refresco Benelux. Jaarlijks vullen we circa 1,3 miljard liter eindproducten af in circa 3,2 miljard verpakkingen. Bij Refresco Benelux houden we ons bezig met het produceren en afvullen van Private Label frisdranken, mineraalwater, vruchtensappen en energiedranken. We hebben de beschikking over afvullijnen voor blik, PET-flessen en karton. Tevens verzorgen we de copacking voor A-merkfabrikanten en voeren we ons eigen merk Wicky en Rodeo. Wij zijn een internationale, ambitieuze en dynamische organisatie die sterk groeit.

Refresco Benelux

In Hoensbroek is een productieonderneming die een grote verscheidenheid aan dranken produceert in PET flessen, zoals frisdranken, vruchtensappen en mineraalwaters. Deze productielocatie biedt werk aan ca. 120 medewerkers die met hart voor de zaak elke dag werken aan de productie van hoogwaardige dranken en een zeer hoge service naar onze afnemers.

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature geïnteresseerd om bij Refresco in Hoensbroek te komen werken, dan zien we je sollicitatie met belangstelling tegemoet. Klik dan op de sollicitatiebutton. Heb je nog andere vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Suzan Felix, Corporate Recruiter, via 06-15215163 of suzan.felix@refresco.com Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!