Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: (Persoonlijk) Begeleider woonvorm Elbereveld

Werkgever:Radar
Plaats:Kerkrade

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

(Persoonlijk) Begeleider woonvorm Elbereveld

Coachen en (samen) nieuwe doelen bereiken, dat is hoe jij jouw rol als persoonlijk begeleider ziet! Dan is woonvorm Elbereveld de perfecte plek voor jou.

Woonvorm Elbereveld biedt plek aan 24 cliënten tussen de 18 en 65 jaar oud die overwegend op licht- en matig verstandelijk beperkt niveau functioneren. Bij een aantal cliënten is tevens sprake van complexe problematiek zoals psychiatrische problematiek, verslavingsproblematiek en forensische problematiek. Autonomie, zelfstandigheid en vrijheid is voor het merendeel van deze cliënten erg belangrijk. Op Elbereveld woont een deel van de cliënten nabij, maar een deel is ook verspreid in de omliggende wijk.  Je komt te werken in een klein maar hecht team van enthousiaste professionals die jou van harte welkom heten. Je krijgt ruim de tijd om in te werken en jouw persoonlijke buddy zal voor je klaarstaan om samen met jou de optimale begeleiding en ontwikkeling te realiseren.Er zijn voor elkaar, samenwerking, flexibiliteit én sfeer vinden wij als team erg belangrijk.

Als (persoonlijk) begeleider weet jij samen met de cliënt zijn/haar specifieke ondersteuningsvraag in kaart te brengen en acties uit te zetten. Je rapporteert en deelt signalen en ervaringen met je collega's. Je bent in staat om zelfstandig te werken maar durft ook hulp te vragen. Je verdiept je in de (vaak complexe) problematiek, kan zaken helder en overzichtelijk maken en je staat stevig in je schoenen. Je bent flexibel, stelt je nieuwsgierig op en geeft feedback waar nodig. Methodisch werken is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Kies jij voor Radar?

Voor ons is het vanzelfsprekend dat iedereen dromen, wensen en doelen heeft. Die hebben jij, ik en natuurlijk mensen met een verstandelijke beperking. Zij willen zich ontwikkelen, keuzes maken en actief meedoen in de samenleving. Jij wilt de mensen die wij als Radar ondersteunen hierbij helpen.

Want iedereen verdient mooie kansen. Samen met hen ga je uitzoeken hoe zij willen wonen, werken, leren en leven en waar zij zich fijn en trots bij voelen. Onbevooroordeeld zoek je met lef naar oplossingen. Je bent nieuwsgierig en gaat uit van de mogelijkheden. En dit alles doe je met genegenheid en aandacht voor de mensen voor en met wie je samenwerkt.

Vanuit wensen en mogelijkheden samen doelen bepalen en hier zo creatief mogelijk naar toe werken. Dit door het betrekken en benutten van een verbindend netwerk. De buren, de bakker op de hoek, familie en naasten. Iedereen die kan bijdragen om die doelen te realiseren.

Kies jij voor Radar, dan kies je ervoor om te werken aan die inclusieve samenleving!

Wat breng jij mee?

Je hebt een vakgerichte mbo 3 of 4 opleiding afgerond;Je kunt zelfstandig ondersteuningsplannen opstellen en brengt hier ook de nodige ervaring in mee;Je bent in staat om snel te kunnen schakelen in verschillende ondersteuningsvragen;Je hebt een zelfstandige werkhouding, bent initiatiefrijk en kunt tevens goed werken in teamverband;Je bent bereid tot het werken in een onregelmatig dienstrooster;Je herkent jezelf in de drie kerncompetenties samenwerken, eigenaarschap en zelfreflectie;Je hebt een proactieve houding, werkt vanuit de ondersteuningsvraag en bent in staat om cliënten vertrouwen te geven in hun eigen kunnen;Je bent een netwerker, verbinder, kan verschillende werelden verbinden;Je hebt lef, bent nieuwsgierig, enthousiast, en krijgt mensen mee.

Hoe zorgen wij voor jou?

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Stichting Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je zorgverzekering.

Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!

Praktisch

Het betreft een dienstverband voor onbeplaalde tijd waarin het aantal uren bespreekbaar is. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van Radar met een vast dienstverband behouden hierbij hun vast dienstverband. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 40 met een maximaal salaris van €3.154 op basis van 36 uur. Ingangsdatum in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk. Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.

Binnen Radar streven we naar ‘de juiste medewerker op de juiste plek’. Het is belangrijk medewerkers in hun kracht te zetten, ze ervaren dan namelijk plezier in hetgeen dat ze doen en dat maakt dat onze cliënten tevreden zijn met de begeleiding die ze ontvangen. Daar doen we het ten slot allemaal voor!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Carla Diks, via: +31 6 52521033

Aantal Uren:

Uren in overleg

Plaats:

Kerkrade

Sluitingsdatum:

04-07-2022