Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Persoonlijk begeleider IT Bekkerveld

Werkgever:Radar
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Persoonlijk begeleider IT Bekkerveld

Voor cluster Heerlen, IT Bekkerveld, zijn wij op zoek naar een persoonlijk begeleider met affiniteit en competenties specifiek voor wonen, trainen en ambulante begeleiding.

Wat ga je doen

Als Persoonlijk begeleider werk je methodisch en voer je zelfstandig regie over je gecombineerde caseload van woon/training en ambulante cliënten. Hiernaast werk je samen in een jong team waarin je actief meedenkt aan alle verschillende facetten van zorg binnen ons IT. Binnen dit team vallen woonvorm Tacitusstraat/Trainingsproject Bekkerveld, Ambulante begeleiding (WMO/WLZ), project Plataan en project Pregis. Een flexibele inzet binnen het gehele IT is gewenst. Door de diverse locaties is dit een zeer gevarieerde baan waarbij geen dag hetzelfde is!

Wat breng jij mee

  • Minimaal een afgeronde vakopleiding op MBO-4 niveau, voorkeur HBO;
  • Je hebt ervaring in het werken met volwassenen met een beperking al dan niet in combinatie met gedragsproblematiek;
  • Je kunt flexibel en methodisch werken, met als specifieke elementen observeren, signaleren, analyseren, doelen stellen en rapporteren;
  • Je hebt kennis van de volgende gebieden: (J)LVB, cognitieve ontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling en gedragsproblematiek;
  • Je kunt ontwikkelingsgericht werken en neemt bewust de rol van begeleider, coach of trainer aan;
  • Je beschikt over sociale vaardigheden zoals tact, inlevingsvermogen en kan motiveren als ook relativeren.

Aandacht

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. We nemen je serieus. Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag! Reageren op deze functie kan tot en met 14 juni.

Praktisch

Het betreft een dienstverband voor 24 – 32 uur per week (in overleg) voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid kan dit omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Medewerkers van Radar met een vast dienstverband behouden hun vast dienstverband. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 40. Ingangsdatum is zo spoedig mogelijk.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Arnold Vossen, manager cluster Heerlen via a.vossen@radar.org of +31 6 21689831.

Ivm Corona wordt nog bekeken op welke wijze de sollicitatiegesprekken gaan plaatsvinden (mogelijk via windows MS Team).

Let op: Interne referenties kunnen vooraf gecheckt worden.

De locaties

WV Tacitusstraat: cliënten krijgen hier de mogelijkheid hun leefsituatie zo goed mogelijk vorm te geven en stabiel te houden. Vanuit deze situatie wordt toegewerkt naar het vergroten van de autonomie en zelfredzaamheid van de cliënten, waarbij de mogelijkheid bestaat om vanuit deze woonvorm (middels het trainingstraject) methodisch toe te werken naar (begeleid) zelfstandig wonen.

Ambulante begeleiding:Binnen ons werkgebied: Bekkerveld, Aarveld, Welten, Simpelveld, Bocholtz begeleiden wij een groot aantal ambulante cliënten. Dit kan via WLZ en via WMO zijn. Hierin heb je regelmatig contact met de gemeente en voer je regie over een gemengde caseload.

Project Plataan en Pregis: Binnen deze twee projecten wordt met ondersteuning vanuit het team vormgegeven aan dagbestedingsactiviteiten.

Aantal Uren:

min. 24 uur en max. 32 uur per week

Contract:

Bepaalde tijd

Plaats:

Heerlen

Sluitingsdatum:

14-06-2020