Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Persoonlijk Begeleider integraal team Grasbroek

Werkgever:Radar
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Persoonlijk Begeleider integraal team Grasbroek

Weet jij als persoonlijk begeleider het nodige over hechtingsproblematiek en weet je een regierol aan te nemen, zowel naar collega’s als richting het netwerk van de cliënten?

Het integraal team Grasbroek ondersteund cliënten woonachtig binnen woonvorm Grasbroek en binnen de brede maatschappelijke voorziening Aldenhof cliënten. Daarnaast ondersteund het team ook cliënten die wonen in de omliggende buurt. Als persoonlijk begeleider weet jij samen met de cliënt een netwerk op de te bouwen en onderhouden in de nabije omgeving. Naast een (licht)verstandelijke beperking is steeds vaker een lichamelijke en/of psychiatrische beperking aanwezig. Voor onze woonvorm is het van belang dat je affiniteit en kennis hebt, met en van hechtingsproblematiek. Jij weet als persoonlijk begeleider een regierol aan te nemen zowel richting collega’s maar zeker ook richting het netwerk van de cliënt. In de nabije omgeving ligt een groot samenwerkingsverband, waarin je je informatie deelt met collega’s uit andere werkvelden. Je bent samen met je collega’s binnen een deel van Heerlen verantwoordelijk voor alle zorgvragen in de buurt.

Binnen Radar streven we naar ‘de juiste medewerker op de juiste plek’. Het is belangrijk medewerkers in hun kracht te zetten, ze ervaren dan namelijk plezier in hetgeen dat ze doen en dat maakt dat onze cliënten tevreden zijn met de begeleiding die ze ontvangen. Daar doen we het ten slot allemaal voor!

Wat breng jij mee

  • Je hebt een vakgerichte mbo 4 opleiding afgerond;
  • Je hebt kennis en ervaring in het werken met verstandelijk beperkte mensen, bij voorkeur ook ervaring met specifieke doelgroepen zoals cliënten met hechtingsproblematiek, cliënten met gedragsproblemen en/of cliënten met een Autisme Spectrum Stoornis;
  • Je bent in staat om in complexe, weinig stabiele situaties te handelen;
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding, bent initiatiefrijk en kunt tevens goed werken in teamverband;
  • Je bent bereid tot het werken in een onregelmatig dienstrooster;
  • Je herkent jezelf in de drie kerncompetenties samenwerken, eigenaarschap en zelfreflectie;
  • Je hebt een proactieve houding, werkt vanuit de ondersteuningsvraag en bent in staat om cliënten vertrouwen te geven in hun eigen kunnen;
  • Je bent een netwerker, verbinder, kan verschillende werelden verbinden;
  • Je hebt lef, bent nieuwsgierig, enthousiast, en krijgt mensen mee.

Hoe zorgen wij voor jou

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Stichting Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je zorgverzekering.

Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!

Praktisch

Het betreft een dienstverband voor 28 – 32 uur per week voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid kan dit omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van Radar met een vast dienstverband behouden hierbij hun vast dienstverband. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 40 met een maximaal salaris van €2.902 op basis van 36 uur. Ingangsdatum in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk. Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Arnold Vossen, Manager Cluster Heerlen, via a.vossen@radar.org of +31 6 21689831.

Aantal Uren:

28 - 32 uur per week

Contract:

Bepaalde tijd

Plaats:

Heerlen

Sluitingsdatum:

09-03-2021