Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Persoonlijk Begeleider integraal team Chevremont

Werkgever:Radar
Plaats:Kerkrade

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Persoonlijk Begeleider integraal team Chevremont

Als persoonlijk begeleider heb jij niet alleen een hele goede motivatie richting dagbesteding, maar breng je ook een rugzak(je) vol mee aan ervaring in het begeleiden van mensen die moeilijk verstaanbaar gedrag vertonen.

Het integrale team Chevremont is met een aantal activiteiten sterk verankerd in de wijk. Als persoonlijk begeleider weet je hier een bijdrage in te leveren. Binnen het werkgebied van integraal team Chevremont behoort ons activiteitencentrum Atlas, hier bieden wij dagbesteding op het gebied van beleving, ontwikkeling en (arbeidsmatig)werk aan cliënten van alle leeftijden met een vorm van autisme en/of cliënten die moeilijk verstaanbaar gedrag vertonen.

Naast het feit dat je bewust voor deze mooie doelgroep kiest weet je ondersteuningsplannen op te stellen en hier de juiste begeleiding op af te stellen. Je weet een netwerk op te bouwen en te onderhouden en weet hierin de eigen kracht van cliënten te benutten. Hierbij staat groei en ontwikkeling van cliënten voor jou voorop.

Binnen Radar streven we naar ‘de juiste medewerker op de juiste plek’. Het is belangrijk medewerkers in hun kracht te zetten, ze ervaren dan namelijk plezier in hetgeen dat ze doen en dat maakt dat onze cliënten tevreden zijn met de begeleiding die ze ontvangen. Daar doen we het ten slot allemaal voor!

Wat breng jij mee

  • Je hebt een afgeronde vakgerichte mbo-opleiding;
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met het organiseren en ontwikkelen van cliëntgerichte activiteiten waarbij je de mogelijkheden en kracht van elke cliënt in het oog houdt;
  • Je kunt cliënten die het nodig hebben voldoende duidelijkheid en structuur bieden;
  • Je bent in staat zijn om in complexe, weinig stabiele situaties te handelen;
  • Je hebt ervaring met moeilijk verstaanbaar gedrag en bij ad hoc situaties weet je de rust te bewaren;
  • Sociale vaardigheden zoals tact, inlevingsvermogen en motiveren zijn van belang bij het ondersteunen van cliënten;
  • Je ziet nieuwe invalshoeken om cliënten in beweging te krijgen;
  • Je hebt een zelfstandige en initiatiefrijke werkhouding;
  • Je bent in staat vrijwilligers en stagiaires te coachen en begeleiden;
  • Je bent gericht op samenwerking zowel binnen als buiten het team.

Hoe zorgen wij voor jou

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Stichting Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je zorgverzekering.

Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!

Praktisch

Het betreft een dienstverband voor 24 uur per week voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid kan dit omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van Radar met een vast dienstverband behouden hierbij hun vast dienstverband. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 40. Ingangsdatum in overleg, liefst zo snel mogelijk.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Carla Diks, Manager Cluster Kerkrade, via c.diks@radar.org of +31 6 24954784.

Aantal Uren:

24 uur per week

Contract:

Bepaalde tijd

Plaats:

Kerkrade

Sluitingsdatum:

09-03-2021