Zoek jij graag de verdieping in (complexe) ondersteuningsvragen, om van daaruit de juiste ondersteuning vast te stellen? En heb jij ervaring en/of affiniteit met ouder wordende cliënten, waar somatische zorg, dementie, psychische problematiek en een (licht)verstandelijke beperking bij elkaar komen?
Willem II is één van onze twee unieke locaties binnen Radar. Ouderenzorg en gehandicaptenzorg komen hier bij elkaar. Somatische zorg, psychische problematiek en dementie gaan binnen Willem II gepaard met een (licht) verstandelijke beperking. De methode Urlings is de grote leidraad binnen deze prachtige woonvorm. De methode Urlings houdt in 'respectvol en methodisch begeleiden van oudere en dementerende mensen met een verstandelijke beperking'. Waarbij het uitgangspunt 'respectvol met de cliënt om gaan, zoals men zelf zou willen wanneer men afhankelijk zou zijn van professionele zorgverleners' is. Meer informatie over de methode Urlings is te vinden via De methode Urlings | Buro Urlings (buro-urlings.nl).
Willem II is een warme woonvorm waar sfeer, geborgenheid en gezelligheid centraal staan, zowel binnen het team als de bewoners.
Binnen Willem II begeleid je niet alleen, ook maak je onderdeel uit van de dagbesteding op locatie.
Als persoonlijk begeleider weet jij samen met de cliënt het netwerk in de buurt te onderhouden en verder uit te bouwen. Je bent in staat om zelfstandig te kunnen werken en weet goed in te spelen op de verschillende ondersteuningsvragen die er liggen. Je maakt graag progressie met cliënten en stelt hier ook de juiste ondersteuningsplannen in op.
Kies jij voor Radar?
Voor ons is het vanzelfsprekend dat iedereen dromen, wensen en doelen heeft. Die hebben jij, ik en natuurlijk mensen met een verstandelijke beperking. Zij willen zich ontwikkelen, keuzes maken en actief meedoen in de samenleving. Jij wilt de mensen die wij als Radar ondersteunen hierbij helpen.
Want iedereen verdient mooie kansen. Samen met hen ga je uitzoeken hoe zij willen wonen, werken, leren en leven en waar zij zich fijn en trots bij voelen. Onbevooroordeeld zoek je met lef naar oplossingen. Je bent nieuwsgierig en gaat uit van de mogelijkheden. En dit alles doe je met genegenheid en aandacht voor de mensen voor en met wie je samenwerkt.
Vanuit wensen en mogelijkheden samen doelen bepalen en hier zo creatief mogelijk naar toe werken. Dit door het betrekken en benutten van een verbindend netwerk. De buren, de bakker op de hoek, familie en naasten. Iedereen die kan bijdragen om die doelen te realiseren.
Kies jij voor Radar, dan kies je ervoor om te werken aan die inclusieve samenleving!
Wat breng jij mee?
?
Je bent in het bezit van een diploma maatschappelijke zorg, social work, verzorgende IG en/of verpleegkunde; Voor de rol van persoonlijk begeleider en gespecialiseerd begeleider weet je ondersteunings- en behandelplannen plannen op te stellen en hierin te regisseren; Je hebt een sterk analytisch vermogen en een helicopterview; Voor de rol van gespecialiseerd begeleider weet je vanuit nature een coachende rol aan te nemen; Je hebt een zelfstandige werkhouding, bent initiatiefrijk en kunt tevens goed werken in teamverband; Je herkent jezelf in de drie kerncompetenties samenwerken, eigenaarschap en zelfreflectie; Je hebt een proactieve houding, werkt vanuit de ondersteuningsvraag en bent in staat om cliënten vertrouwen te geven in hun eigen kunnen; Je bent een netwerker, verbinder, kan verschillende werelden verbinden; Je hebt lef, bent nieuwsgierig, enthousiast, en krijgt mensen mee.
Hoe zorgen wij voor jou?
Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je zorgverzekering.
Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!?
Het betreft een dienstverband voor 24-32 uur per week voor de duur van een jaar. Bij wederzijdse gebleken geschiktheid kan dit worden omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van Radar met een vast dienstverband behouden hierbij hun vast dienstverband. Salariëring van de functie gespecialiseerd begeleider geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 35, 40 en 45 met een maximaal salaris in de rol van gespecialiseerd begeleider/ functiegroep 45 van €3.289 op basis van 36 uur. Ingangsdatum in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk. Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.
Binnen Radar streven we naar ‘de juiste medewerker op de juiste plek’. Het is belangrijk medewerkers in hun kracht te zetten, ze ervaren dan namelijk plezier in hetgeen dat ze doen en dat maakt dat onze cliënten tevreden zijn met de begeleiding die ze ontvangen. Daar doen we het ten slot allemaal voor!
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Carla Diks, manager zorg, via +31 6 24954784.
24 - 32 uur per week
Bepaalde tijd
Landgraaf
21-04-2022