Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Ondersteuner Woonvorm Terwinselen

Werkgever:Radar
Plaats:Kerkrade

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ondersteuner Woonvorm Terwinselen

Ben jij iemand die samen met de cliënt ervoor zorgt dat hij of zij de dagdagelijkse taken naar behoren uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Woonvorm Terwinselen biedt ondersteuning in wonen aan cliënten binnen twee locaties: Locatie Dr. Nolensstraat: de begeleiding heeft een ondersteunend en activerend karakter: aansluitend bij de wensen en de mogelijkheden van cliënten, wordt er een appèl gedaan op het zelf doen. Naast de mogelijkheid tot het leren van vaardigheden op gebied van zelfredzaamheid, is er ook de mogelijkheid uitbreiden/ verbeteren van sociale vaardigheden.

De Vloedgraafstraat: biedt een woonplek waar de nadruk ligt op geborgenheid en veiligheid. Cliënten krijgen de kans dingen al ervarend te leren, waarbij het initiatief grotendeels van begeleiding uitgaat. Tijdens de gezamenlijke momenten heeft de begeleiding oog voor het stimuleren van sociale vaardigheden.

Als ondersteuner zorg je er samen met de cliënt voor dat hij of zij de dagdagelijkse taken naar behoren uitvoert. Je bereid samen met de cliënt de maaltijden voor, maar zorgt er ook voor dat jullie alle benodigdheden samen in huis halen. Naast deze individuele ondersteuning sta jij tijdens georganiseerde activiteiten, kookdiensten en koffie uurtjes ook op de groep.

Kies jij voor Radar?

Voor ons is het vanzelfsprekend dat iedereen dromen, wensen en doelen heeft. Die hebben jij, ik en natuurlijk mensen met een verstandelijke beperking. Zij willen zich ontwikkelen, keuzes maken en actief meedoen in de samenleving. Jij wilt de mensen die wij als Radar ondersteunen hierbij helpen. 

Want iedereen verdient mooie kansen. Samen met hen ga je uitzoeken hoe zij willen wonen, werken, leren en leven en waar zij zich fijn en trots bij voelen. Onbevooroordeeld zoek je met lef naar oplossingen. Je bent nieuwsgierig en gaat uit van de mogelijkheden. En dit alles doe je met genegenheid en aandacht voor de mensen voor en met wie je samenwerkt.

Vanuit wensen en mogelijkheden samen doelen bepalen en hier zo creatief mogelijk naar toe werken. Dit door het betrekken en benutten van een verbindend netwerk. De buren, de bakker op de hoek, familie en naasten. Iedereen die kan bijdragen om die doelen te realiseren. 

Kies jij voor Radar, dan kies je ervoor om te werken aan die inclusieve samenleving!

Wat breng jij mee?

Je hebt minimaal een afgeronde mbo-niveau 2 opleiding; Je hebt ervaring in het ondersteunen van mensen met een zorgvraag; Je hebt affiniteit met onze doelgroep; Je beschikt over sociale vaardigheden zoals tact, inlevingsvermogen en kan motiveren; Je bent een echte teamplayer die in staat is feedback te geven en ontvangen; Je hebt de daadkracht en de power om gangbare kaders ter discussie te stellen.

Hoe zorgen wij voor jou?

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Stichting Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je zorgverzekering.

Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!?

Praktisch

Het betreft een dienstverband voor 28 uur per week voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid kan dit omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van Radar met een vast dienstverband behouden hierbij hun vast dienstverband. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 30 met een maximaal salaris van €2.716 op basis van 36 uur. Ingangsdatum in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk. Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.

Binnen Radar streven we naar ‘de juiste medewerker op de juiste plek’. Het is belangrijk medewerkers in hun kracht te zetten, ze ervaren dan namelijk plezier in hetgeen dat ze doen en dat maakt dat onze cliënten tevreden zijn met de begeleiding die ze ontvangen. Daar doen we het ten slot allemaal voor!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Anita van Dormalen, cluster Kerkrade, via +31 615057422

Aantal Uren:

28 uur per week

Contract:

Vast contract, onbepaalde tijd

Plaats:

Kerkrade

Sluitingsdatum:

02-06-2022