Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Managementassistent Heerlen STAND-BY! voor 26 uur per week

Werkgever:Radar
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Managementassistent Heerlen STAND-BY! voor 26 uur per week

De coöperatie Heerlen STAND-BY!

Heerlen STAND-BY! is een coöperatie die gevormd wordt door verschillende organisaties. Het is een coöperatie van 10 welzijns-en zorgorganisaties die in Heerlen sinds 2017 in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) ondersteuning biedt aan volwassenen. Leden van de coöperatie zijn: Alcander, Cicero, Levanto, Meander, Mondriaan, Novizorg, Radar, Relim/Schoon GMS, SGL en Triade. STAND-BY! heeft als belangrijke opdracht het zorgaanbod te transformeren en te innoveren met als doel het creëren van duurzame oplossingen voor onze burgers.

STAND-BY! werkt nauw samen met JENS, een vergelijkbare coöperatie die ondersteuning biedt aan jeugdigen en hun ouders.

Voor meer informatie over Heerlen STAND-BY! kun je terecht op de website https://heerlenstandby.nl

De functie

Heerlen Stand-By! is op zoek naar een enthousiaste, proactieve en ervaren managementassistent die als spin in het web de directie, MT en het bestuur ondersteunt op secretarieel gebied. Voornaamste werkzaamheden zijn:

Voorbereiding, organisatie en verslaglegging van bestuurlijke en managementteam overleggen;Planning van afspraken en agendabeheer directie;Administratieve en procesmatige ondersteuning bij de verwerking van acties en besluiten;Organisatie van bijeenkomsten.

In de praktijk wordt op onderdelen samengewerkt met de managementassistent van JENS.

Competenties en vereisten:

MBO+/HBO werk en denkniveau;Ruime kennis en ervaring met Office 365;Goede organisatorische vaardigheden;Sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden;Accuraat, stressbestendig en sociaal vaardig.

Praktische informatie

De managementassistent Heerlen STAND-BY! blijft in dienst van een van de participanten van de coöperatie STAND-BY!, maar wordt van daaruit te werk gesteld bij STAND-BY!

Vragen, neem dan gerust contact op met Gaby Janssen-Stachowiak, managementassistent Heerlen STAND-BY!,+31 6 55515336 of Peggy Weelen directeur Heerlen STAND-BY!, +31 6 39875342

Ingangsdatum is in overleg. Reacties middels brief en CV kunnen gemaild worden naar Gaby Janssen Stachowiak,g.janssen@heerlenstandby.nl De reactietermijn is tot en met 6 februari.

Aantal Uren:

26 uur per week

Contract:

Vast contract, onbepaalde tijd

Plaats:

Heerlen

Sluitingsdatum:

06-02-2022