Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Locatie Assistent cluster Kerkrade

Werkgever:Radar
Plaats:Kerkrade

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Locatie Assistent cluster Kerkrade

Heb jij altijd al binnen een zorgwoning willen werken, maar geen opleiding in deze richting gevold. Dan is onze vacature locatie assistent misschien wel de manier voor jou om eindelijk op jouw droomplek terecht te komen!

Als locatie assistent werkzaam zijn in cluster Kerkrade houdt in, werkzaam zijn binnen woonvorm Terwinselen en woonvorm Ons Limburgstraat.

Woonvorm Terwinselen bestaat uit twee woonlocaties. Een woonlocatie op de Dr. Nolenstraat en een woonvorm op de nabijgelegen Vloedgraafstraat.

Binnen Dr. Nolenstraat hebben cliënten ieder een eigen appartement. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van het gezamenlijke eetcafé, waar ook gezamenlijke activiteiten plaatsvinden. Hier wonen 18 (jong)volwassenen cliënten met een hoge mate van zelfredzaamheid.

De Vloedgraafstraat is een wat traditionelere woonvorm waar 10 cliënten wonen die behoefte hebben aan rust, regelmaat en die met behulp van begeleiding zoveel mogelijk deelnemen aan de maatschappij.

Woonvorm Ons Limburgstraat biedt huisvesting, zorg en begeleiding aan een twintigtal cliënten. De populatie van de woonvorm betreft een oudere doelgroep. Het is een modern appartementencomplex met 8 appartementen en 12 studio's in de wijk Speckholzerheide. De woonvorm heeft ook een aangepaste algemene badkamer, 2 gemeenschappelijke ruimtes en een prachtige tuin.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste locatie assistent!

Iemand met affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking. Je werkzaamheden bestaan uit huishoudelijke taken, denk aan stofzuigen, poetsen, dweilen, koken en boodschappen doen met of voor cliënten. Naast dagdiensten kunnen kookdiensten voorkomen, maar na de vroege avond ben je altijd klaar.

Kies jij voor Radar?

Voor ons is het vanzelfsprekend dat iedereen dromen, wensen en doelen heeft. Die hebben jij, ik en natuurlijk mensen met een verstandelijke beperking. Zij willen zich ontwikkelen, keuzes maken en actief meedoen in de samenleving. Jij wilt de mensen die wij als Radar ondersteunen hierbij helpen. 

Want iedereen verdient mooie kansen. Samen met hen ga je uitzoeken hoe zij willen wonen, werken, leren en leven en waar zij zich fijn en trots bij voelen. Onbevooroordeeld zoek je met lef naar oplossingen. Je bent nieuwsgierig en gaat uit van de mogelijkheden. En dit alles doe je met genegenheid en aandacht voor de mensen voor en met wie je samenwerkt.

Vanuit wensen en mogelijkheden samen doelen bepalen en hier zo creatief mogelijk naar toe werken. Dit door het betrekken en benutten van een verbindend netwerk. De buren, de bakker op de hoek, familie en naasten. Iedereen die kan bijdragen om die doelen te realiseren. 

Kies jij voor Radar, dan kies je ervoor om te werken aan die inclusieve samenleving!

Wat breng jij mee?

Je hebt een opleiding MBO 2 of hoger afgerond;Je vindt het heerlijk om schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren in de nabijheid van onze cliënten;Je hebt affiniteit met onze doelgroep;Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken;Op een prettige manier communiceren is voor jou geen probleem;Een opgeruimde omgeving maakt jou vrolijk.

Hoe zorgen wij voor jou?

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je zorgverzekering.

Praktisch

Het betreft een dienstverband voor 32 uur per week voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid kan dit omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van Radar met een vast dienstverband behouden hierbij hun vast dienstverband. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 15 met een maximaal salaris van €2.153 op basis van 36 uur. Ingangsdatum in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk. Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.

Binnen Radar streven we naar ‘de juiste medewerker op de juiste plek’. Het is belangrijk medewerkers in hun kracht te zetten, ze ervaren dan namelijk plezier in hetgeen dat ze doen en dat maakt dat onze cliënten tevreden zijn met de begeleiding die ze ontvangen. Daar doen we het ten slot allemaal voor!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Suzanne Canisius, manager zorg, via +31 6 21976911.

Aantal Uren:

32 uur per week

Contract:

Bepaalde tijd

Plaats:

Kerkrade

Sluitingsdatum:

29-01-2022