Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Gespecialiseerd Begeleider JENS (ambulant)

Werkgever:Radar
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Gespecialiseerd Begeleider JENS (ambulant)

Houd jij als Gespecialiseerd Begeleider van afwisseling en uitdaging en is samenwerken voor jou vanzelfsprekend, dan is dit de plek voor jou!

In verband met de zwangerschap van een collega zijn we op zoek naar een Gespecialiseerd Begeleider voor ambulante begeleiding van kinderen en gezinnen binnen JENS. Met de andere ambulant begeleiders en gedragswetenschappers van de verschillende moederorganisaties, vorm je een gebiedsteam van waar uit je opereert. Je werkgebied is in Heerlen.

Over JENs

JENS is een coöperatie die wordt gevormd door Alcander, Koraal, MeanderGroep, Mondriaan, Radar, Kracht in Zorg en XONAR. In JENS leveren we samen met onze samenwerkingspartners preventieve en ambulante jeugdhulp vanuit de Jeugdwet in de gemeenten Heerlen, Landgraaf en Voerendaal.

Wat breng jij mee

  • Je hebt een afgeronde vakgerichte Hbo-opleiding;
  • Je bent in het bezit van een SKJ registratie;
  • Je hebt ervaring en affiniteit met kinderen en jongeren;
  • Je bent in staat om op een rustige manier in complexe, weinig stabiele situaties te handelen;
  • Je kunt zelfstandig werken en bent proactief;
  • Je beschikt over sociale vaardigheden zoals tact, inlevingsvermogen en kan motiveren;
  • Je bent gericht op samenwerking (verbinden) zowel binnen als buiten het team;

Hoe zorgen wij voor jou

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Stichting Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je zorgverzekering.

Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!

Praktisch Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 24 uur per week tot 1 mei 2022. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van Radar met een vast dienstverband behouden hierbij hun vast dienstverband. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 45. Ingangsdatum zo spoedig mogelijk. Je gaat werken voor Jens maar treedt in dienst binnen Radar. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Roel Kuijpers, manager, via r.kuijpers@radar.org of +31 6 46623356

Aantal Uren:

24 uur per week

Contract:

Bepaalde tijd

Plaats:

Heerlen

Sluitingsdatum:

24-09-2021