Coachen en (samen) doelen bereiken, mensen begeleiden en ondersteunen in hun latere levensfase, dat is waar jij als gespecialiseerd begeleider een uitdaging in ziet en energie van krijgt?
Jij bent in staat de regie te voeren, je bent daadkrachtig, stressbestendig en een echte teamplayer?
Dan is woonvorm Willem II de perfecte plek voor jou!
Binnen Woonvorm Willem II zijn er 32 studio's waar oudere cliënten wonen. We begeleiden en verzorgen cliënten die nog actief zijn en een lichte mate van ondersteuning nodig hebben, maar ook bieden we warme en liefdevolle zorg aan cliënten die in de laatste levensfase zitten. Hoe mooi is het om in deze periode een belangrijke rol van betekenis te kunnen spelen in het leven van de cliënt en een bijdrage te kunnen leveren aan zoveel mogelijk kwaliteit van leven.
Als gespecialiseerd begeleider heb je naast een uitvoerende rol ook een regisserende rol. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren, reflecteren en bijstellen van ondersteuningsplannen en/of behandelplannen binnen complexere situaties en weet deze te vertalen naar een multidisciplinaire aanpak. Je collega's en het netwerk van de cliënt(en) weet je hierin mee te nemen. Je werkt nauw samen met de senior gespecialiseerd begeleider en de gedragswetenschapper. Je versterkt het netwerk rondom de cliënt en weet dit netwerk actief te betrekken en in te zetten. Je motiveert zowel de cliënt(en) zelf als hun netwerk om actief mee te denken en mee te doen. Jijzelf bent het eerste aanspreekpunt voor de cliënt(en) en zijn of haar netwerk en legt en onderhoudt daarbij contacten met externe partijen zoals gemeenten, voorliggende voorzieningen en weet de juiste (zorg)partners in te schakelen.
Als gespecialiseerd begeleider heb je een zorginhoudelijke coachende rol ten opzichte van je collega's. Je werkt methodisch en levert gespecialiseerde of generalistische begeleiding.
Kies jij voor Radar?
Voor ons is het vanzelfsprekend dat iedereen dromen, wensen en doelen heeft. Die hebben jij, ik en natuurlijk mensen met een verstandelijke beperking. Zij willen zich ontwikkelen, keuzes maken en actief meedoen in de samenleving. Jij wilt de mensen die wij als Radar ondersteunen hierbij helpen.
Want iedereen verdient mooie kansen. Samen met hen ga je uitzoeken hoe zij willen wonen, werken, leren en leven en waar zij zich fijn en trots bij voelen. Onbevooroordeeld zoek je met lef naar oplossingen. Je bent nieuwsgierig en gaat uit van de mogelijkheden. En dit alles doe je met genegenheid en aandacht voor de mensen voor en met wie je samenwerkt.
Vanuit wensen en mogelijkheden samen doelen bepalen en hier zo creatief mogelijk naar toe werken. Dit door het betrekken en benutten van een verbindend netwerk. De buren, de bakker op de hoek, familie en naasten. Iedereen die kan bijdragen om die doelen te realiseren.
Kies jij voor Radar, dan kies je ervoor om te werken aan die inclusieve samenleving!
Wat breng jij mee?
Je hebt een vakgerichte MBO 4 opleiding afgerond en ruime werkervaring of een vakgerichte HBO opleiding afgerond; Je weet ondersteunings- en behandelplannen plannen op te stellen en hierin te regisseren; Je hebt een sterk analytisch vermogen en een helicopterview; Je weet vanuit nature een coachende rol aan te nemen; Je hebt kennis en ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking, bij voorkeur ook ervaring met specifieke doelgroepen zoals cliënten met hechtingsproblematiek, cliënten met gedragsproblemen en/of cliënten met een Autisme Spectrum Stoornis; Je bent in staat om in complexe, weinig stabiele situaties te handelen; Je hebt een zelfstandige werkhouding, bent initiatiefrijk en kunt tevens goed werken in teamverband; Je hebt een proactieve houding, werkt vanuit de ondersteuningsvraag en bent in staat om cliënten vertrouwen te geven in hun eigen kunnen; Je bent een netwerker, verbinder, kan verschillende werelden verbinden; Je hebt lef, bent nieuwsgierig, enthousiast, en krijgt mensen mee.
Hoe zorgen wij voor jou?
Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Stichting Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je aanvullende zorgverzekering.
Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!?
Praktisch
Het betreft een dienstverband voor 16-36 uur per week voor onbepaalde tijd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 45 met een maximaal salaris van €3.452 op basis van 36 uur. Dit wordt aangevuld met 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering in december. Ingangsdatum in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk. Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.
Binnen Radar streven we naar ‘de juiste medewerker op de juiste plek’. Het is belangrijk medewerkers in hun kracht te zetten, ze ervaren dan namelijk plezier in hetgeen dat ze doen en dat maakt dat onze cliënten tevreden zijn met de begeleiding die ze ontvangen. Daar doen we het ten slot allemaal voor!
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Carla Diks, manager zorg Landgraaf, via +31 6 52521033.
Landgraaf
15-01-2023