Ligt jou hart bij het begeleiden van (jonge) kinderen en staat een veilige en stimulerende omgeving hierbij voor jou voorop? Weet jij daarnaast collega's te coachen en mee te nemen, en neem je graag een signalerende en initiërende rol in de ontwikkelbehoefte van het team?
Kinderbehandelcentrum ’t Knoevelhöfke is één van de twee multifunctionele kinderbehandelcentra van Stichting Radar. Kinderbehandelcentrum ’t Knoevelhöfke gelegen in Landgraaf biedt behandeling, begeleiding en verzorging aan kinderen met een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke beperking, al dan niet in combinatie met gedragsproblematiek, autisme of een meervoudige beperking. Een veilige en stimulerende omgeving staat hierbij centraal. Die veilige omgeving creëren we door te werken met kleine groepen. De behandeling en begeleiding zijn in handen van een team dat bestaat uit verschillende disciplines. De professionele begeleiders in de groepen worden ondersteund door gedragskundige(n) en verschillende therapeuten en paramedici op het gebied van logopedie en fysiotherapie.
Als gespecialiseerd begeleider heb je naast een regierol richting collega’s en het netwerk van de cliënten ook een regierol in de ondersteunings- en behandelplannen van de complexere casussen. Hierin weet je nauw samen te werken met de gedragskundige en weet je complexe zorgvragen te vertalen naar een multidisciplinaire aanpak. Je analyseert wat er zorginhoudelijk en op teamniveau gebeurt. Collega’s weet je te coachen en mee te nemen en je hebt een signalerende en initiërende rol in de ontwikkelbehoefte van het team.
Kies jij voor Radar?
Voor ons is het vanzelfsprekend dat iedereen dromen, wensen en doelen heeft. Die hebben jij, ik en natuurlijk mensen met een verstandelijke beperking. Zij willen zich ontwikkelen, keuzes maken en actief meedoen in de samenleving. Jij wilt de mensen die wij als Radar ondersteunen hierbij helpen.
Want iedereen verdient mooie kansen. Samen met hen ga je uitzoeken hoe zij willen wonen, werken, leren en leven en waar zij zich fijn en trots bij voelen. Onbevooroordeeld zoek je met lef naar oplossingen. Je bent nieuwsgierig en gaat uit van de mogelijkheden. En dit alles doe je met genegenheid en aandacht voor de mensen voor en met wie je samenwerkt.
Vanuit wensen en mogelijkheden samen doelen bepalen en hier zo creatief mogelijk naar toe werken. Dit door het betrekken en benutten van een verbindend netwerk. De buren, de bakker op de hoek, familie en naasten. Iedereen die kan bijdragen om die doelen te realiseren.
Kies jij voor Radar, dan kies je ervoor om te werken aan die inclusieve samenleving!
Wat breng jij mee?
Je hebt een vakgerichte HBO-opleiding afgerond; Een SKJ registratie is een harde eis; Je weet ondersteunings- en behandelplannen plannen op te stellen en hierin te regisseren; Je hebt een sterk analytisch vermogen en een helicopterview; Je weet vanuit nature een coachende rol aan te nemen; Je hebt kennis en ervaring in het werken met verstandelijk beperkte mensen, bij voorkeur ook ervaring met specifieke doelgroepen zoals cliënten met hechtingsproblematiek, cliënten met gedragsproblemen en/of cliënten met een Autisme Spectrum Stoornis; Je bent in staat om in complexe, weinig stabiele situaties te handelen; Je hebt een zelfstandige werkhouding, bent initiatiefrijk en kunt tevens goed werken in teamverband; Je bent bereid tot het werken in een onregelmatig dienstrooster; Je herkent jezelf in de drie kerncompetenties samenwerken, eigenaarschap en zelfreflectie; Je hebt een proactieve houding, werkt vanuit de ondersteuningsvraag en bent in staat om cliënten vertrouwen te geven in hun eigen kunnen; Je bent een netwerker, verbinder, kan verschillende werelden verbinden; Je hebt lef, bent nieuwsgierig, enthousiast, en krijgt mensen mee.
Hoe zorgen wij voor jou?
Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Stichting Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je zorgverzekering.
Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!?
Het betreft een dienstverband voor 24 uur per week voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid kan dit omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van Radar met een vast dienstverband behouden hierbij hun vast dienstverband. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 45 met een maximaal salaris van €3.289 op basis van 36 uur. Ingangsdatum in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk. Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.
Binnen Radar streven we naar ‘de juiste medewerker op de juiste plek’. Het is belangrijk medewerkers in hun kracht te zetten, ze ervaren dan namelijk plezier in hetgeen dat ze doen en dat maakt dat onze cliënten tevreden zijn met de begeleiding die ze ontvangen. Daar doen we het ten slot allemaal voor!
Sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 13 december.
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Marcel Verhiel, cluster Jeugd-Parkstad, via +31 6 50091201 .
24 uur
Vast contract, onbepaalde tijd
Landgraaf
03-12-2021