Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Begeleider IT Bekkerveld

Werkgever:Radar
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Begeleider IT Bekkerveld

De functie

Wij zoeken een begeleider met affiniteit en competenties specifiek voor dagbesteding binnen het Integrale Team Bekkerveld van het Cluster Heerlen, Voerendaal en Simpelveld. De werkzaamheden van deze functie zullen voor het merendeel binnen onze dagbestedingsprojecten plaats hebben. Flexibele inzet binnen het gehele IT is gewenst. Binnen dit team vallen diverse onderdelen te weten: dagbestedingsproject Flopak/Pregis, dagbestedingsproject Plataan, woonvorm Tacitusstraat/Trainingsproject Bekkerveld en ambulante begeleiding.

De locaties

Binnen de twee dagbestedingsprojecten van het IT Bekkerveld, project Flopak/Pregis en de Plataan, wordt met ondersteuning vanuit het team vormgegeven aan arbeidsmatige dagbestedingsactiviteiten.

Ac Flopak/Pregis BV:is een dagbestedingsproject van Radar met een sterk industrieel karakter welke in 2015 is gestart bij dit bedrijf met deze naam. Cliënten werken mee in de fabriekshal en ondersteuning vind plaats binnen de mogelijkheden en interesses van de cliënt. Het werk bestaat uit eenvoudige repeterende werkzaamheden zoals inpakwerk van verpakkingsmateriaal, dozen maken/stapelen en het schoonmaken van de hal. Momenteel worden hier minimaal 2 en maximaal 8 cliënten begeleid bij het werken.

De Plataan:is een revalidatiecentrum van Sevagram in Heerlen. Binnen deze voorziening is er een project opgestart met meerdere cliënten (in totaal 15) van Radar. De taken die zij uitvoeren op de afdelingen bestaan uit; bedden opmaken, bedden soppen, assisteren bij het tafel dekken, bestek en servies opruimen, voorraadkasten vullen, helpen bij de Gym en overige huishoudelijke taken.

Woonvorm Tacitusstraatbevindt zich in een groot flatgebouw waarbij cliënten individueel geclusterd wonen in de wijk Bekkerveld in Heerlen, met 24 uurszorg waar 21 cliënten verblijven in de leeftijd van begin 20 tot begin 60 jaar. Deze cliënten wonen in hun eigen flat (eigen voordeur) verspreid binnen het grote flatgebouw op de Tacitusstraat. Daarnaast biedt woonvorm Tacitusstraat, naast de reguliere zorg, een intensief trainingstraject voor jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) die de stap willen zetten naar zelfstandig wonen.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal kennis en ervaring op MBO niveau 3;
  • Je hebt ervaring in het werken met volwassenen met een beperking al dan niet in combinatie met autisme;
  • Je voelt je uitgedaagd om onze cliënten te begeleiden richting het vergroten van hun arbeidsparticipatie;
  • Je kunt flexibel en methodisch werken, met als specifieke elementen observeren, signaleren, analyseren, doelen stellen en rapporteren;
  • Je bent in staat om het sociale netwerk en de voorliggende voorzieningen te betrekken;
  • Je bent in staat om het overzicht te bewaken en regie te voeren;
  • Je beschikt over sociale vaardigheden zoals tact, inlevingsvermogen en motiveren;
  • Je kunt goed samenwerken, zowel binnen als buiten het team;
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding en je laat je niet snel van je stuk brengen;
  • Je neemt verantwoordelijkheid en bent een doorpakker;
  • Je hebt een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

Herken jij jezelf hierin? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet!

Het betreft een dienstverband voor 28 tot 32 uur per week waarbij de ingangsdatum zo spoedig mogelijk is. De vacature is in eerste instantie voor de duur van een jaar en kan, bij gebleken geschiktheid, omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 35. Interne kandidaten met een vast contract behouden hun vast contract.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Arnold Vossen, manager cluster Heerlen, tel: +31 6 21689831.

Let op medewerkers Radar: Interne referenties kunnen vooraf gecheckt worden.

Aantal Uren:

28 -32 uur per week

Contract:

Bepaalde tijd

Plaats:

Heerlen, Voerendaal en Simpelveld

Sluitingsdatum:

01-05-2020