Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: GZ-Psycholoog Kind & Jeugd

Werkgever:Puur Jong
Plaats:Voerendaal

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste GZ-psycholoog voor minimaal 24 uur per week met ruime ervaring in de behandeling van kinderen/jongeren en hun gezinnen met uiteenlopende klachten. Daarbij is affiniteit voor het systemische werken een absolute pré.

Als behandelaar maak je deel uit van het multidisciplinaire behandelteam waarbinnen nauw samengewerkt wordt om maatwerk voor iedere individuele cliënt en het gezin te kunnen vormgeven.

Wie zijn wij?

Puur Jong is een gecertificeerde psychologenpraktijk voor kinderen, jeugdigen en hun gezinnen. Ons unieke aanbod komt voort uit onze visie dat mentaal en lichamelijk welbevinden onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden ongeacht het klachtenbeeld. Bij ons kunnen kinderen (> 6 jaar) en jongeren terecht met traumaklachten, emotieregulatie-zwakte, stemmings- en of angstproblematiek, zelfbeeldproblemen of een bedreigde persoonlijkheidsontwikkeling.

Wanneer een kind of jongere in onze praktijk wordt aangemeld kijken wij verder dan enkel de aanmeldklacht(en) bij het kind alleen. Elke kind, elke jongere, elk gezin en elke interactie is uniek. Samen gaan wij graag met kind en ouders op zoek naar wat er nodig is om tot een optimale ontwikkeling te komen en verbindingen waar nodig binnen het gezin te versterken.

We zijn een dynamische praktijk waarbij kwaliteit, korte lijnen en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Er heerst een informele, warme en open sfeer.

Werkzaamheden:

Je taken bestaan uit het verrichten van intakes, diagnostiek en indicatiestelling, mede-opstellen en actief uitvoeren van behandelingen. Als uitvoerend behandelaar behoud je het overzicht over en geef je richting aan het totale behandeltraject van de kinderen, jongeren en hun gezinnen. Je neemt deel aan multidisciplinaire overlegmomenten en intervisiemomenten. Bovendien werk je intensief samen met andere collega’s en externe partners om zo veel mogelijk zorg op maat te bieden en toe te werken naar herstel.

Wat vragen wij:

  • Je hebt een academische opleiding Psychologie afgerond, aangevuld met een master en BIG-registratie tot GZ-psycholoog Kind en Jeugd;
  • Je beschikt over ruime kennis van en ervaring in psychodiagnostiek en psychologische behandelingen;
  • Je hebt affiniteit met het systemische werken en hebt kennis van lichaamsgerichte methodieken;
  • Je bent actief, werkt graag zelfstandig, maar kan ook goed samenwerken met andere disciplines;
  • Je bent flexibel en werkt graag op meerdere locaties;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in gesproken taal als in schrift.

Wat bieden wij:

  • Een kundig, kleinschalig, maar vooral enthousiast team;
  • Een prettige en ontspannen werksfeer waarbinnen ruimte is om actief mee te denken;
  • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO GGZ;
  • Een arbeidsovereenkomst voor contractgrootte van minimaal 24 uur, in eerste instantie voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Werkdagen in overleg.

Ben jij die actieve, ondernemende en ervaren GZ-psycholoog die op zoek is naar een uitdagende en veelzijdige baan? Laat ons dan gauw weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden!

Voor meer informatie of vragen kan contact opgenomen worden met Anne Hermans via het algemene telefoonnummer: 0613034401

Sollicitatiebrieven ontvangen wij graag via: anne.hermans@puurjong.nl