Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Operator Charging/Packing

Werkgever:Plalloy MTD
Plaats:Kerkrade

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Plalloy MTD B.V. produceert kunststof compounds in een proces waarbij op basis van een recept verschillende soorten kunststoffen en toeslagstoffen worden gemengd en gekleurd. De doelmarkten zijn hoofdzakelijk de automotive/ transportsector, (consumer) electronics, verpakkingsmiddelen en de bouw. Plalloy’s processen rondom Supply chain, productie en kwaliteitscontrole zijn in hoge mate geautomatiseerd en gemechaniseerd. Wij behoren in deze sector tot de meest vooraanstaande bedrijven in Europa. Voor productiecontrole beschikt Plalloy MTD B.V. over een laboratorium waar compounds op verschillende eigenschappen worden getest. Het laboratorium werkt nauw samen met de productie. R&D activiteiten worden uitgevoerd door het Technical support-team, welk kan beschikken over een uitgebreide structuur voor test producties en materiaal evaluaties. Ben je op zoek naar een leuk en dynamisch bedrijf dat bezig is met de toekomst, waar groeimogelijkheden zijn en waar met innovatieve ideeën geïnvesteerd wordt in de toekomst?

We zijn op naar gemotiveerde medewerkers voor de functie van:

Operator Charging/Packing

voor onze productie afdeling. Samen met een aantal collega’s werk je in een 3 ploegendienst. In deze functie rapporteer je aan de Assistant Shift Supervisor.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het bedienen, controleren, instellen van de productie installaties.
  • Het invullen van de daarbij behorende productieformulieren.
  • Het werken met interne transportmiddelen.
  • Het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden die zich voordoen in de productieafdeling.
  • Je draagt zorg voor een schone en veilige omgeving.
  • Je bent bereid om een nieuwe collega in te werken.
  • Je houd jezelf op de hoogte van (nieuwe) ontwikkelingen op het gebied van je vakgebied en nieuwe werkinstructies en procedures met betrekking tot de productie afdeling die binnen Plalloy worden geïntroduceerd.
  • Je verricht alle werkzaamheden uit volgens de Veiligheids-, Arbo- en milieu voorgeschreven instructies en procedures.

Je bent niet bang om vies te worden, fysieke werkzaamheden kun je prima uitvoeren, klantgericht, ondernemend, flexibel, maar ook stressbestendig en initiatiefrijk.

Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn markt conform.

Hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan je cv en een motivatiebrief naar ga@plalloy.nl Als je de geschikte kandidaat bent kun je meteen samen met een buddy aan de slag.