Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Ondersteunend Technisch Medewerker

Werkgever:PDM Total Tecnical Support
Plaats:Eygelshoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

PDM Total Technical Support B.V. in Eygelshoven: onderhoud, repareert, reviseert, adviseert en modificeert hydraulische installaties en systemen. Grote, wereld, bedrijven komen naar PDM om hun kennis en kunde. Wij zijn een klein bedrijf met een grote kennis op gebied van hydrauliek.

Wat ga jij doen:

  • Je ondersteunt je collega`s daar waar nodig. Tegelijkertijd sla je alle kennis op in je hoofd. Zodat je na verloop van tijd genoeg kennis hebt om ook zelfstandig naar onze opdrachtgevers te gaan om werkzaamheden uit te voeren.
  • Je zorgt dat de werkomgeving schoon en opgeruimd is voordat je begint met je werkzaamheden. En je laat de werkplek ook weer schoon en opgeruimd achter als je klaar bent.
  • Je zorgt dat jij en je collega veilig kunnen werken.
  • Een werkdag bij ons is nooit het zelfde als die van vorige week. We hebben veel variatie in onze klantenkring. Dat maakt het werk uitdagend.

Functie-eisen:

Je opleiding en werkervaring is niet zo belangrijk. Wel is wilskracht, doorzettingsvermogen en leergierigheid zeer belangrijk. En natuurlijk moet je affiniteit met techniek hebben. Je hebt minimaal rijbewijs B.

Verder ben je representatief, vriendelijk, punctueel en opgeruimd.

Wat bieden wij jou:

Je begint met een contract van 40 uur voor 8 maanden. Bij gebleken geschiktheid word dit verlengt met een vast contract. Werkkleding en schoenen krijg je van ons in bruikleen. En worden ook door ons gezamenlijk gewassen. Je krijgt 13 ADV dagen (waarvan twee verplichten ADV dagen op carnavalsmaandag en dinsdag) en 25 verlofdagen. ADV en verlofdagen stemmen we op elkaar af in overleg.

Loon naar gelang opleiding/ervaring. Werktijd van 08.00 uur tot 17.00 uur met twee keer een kwartier pauze en een keer een half uur pauze.

Zie jij jezelf in ons gezellige team werken? Wil jij ook een leuke uitdagende baan? Neem dan contact met ons op: 0455311720 administratie@pdm.support