Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Ondersteuner bewindvoering

Werkgever:Paffen Bewindvoering en Inkomensbeheer
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Functieprofiel

Als ondersteuner op ons kantoor vervul je een belangrijke functie. Onder begeleiding van twee bewindvoerders voer je alle voorkomende werkzaamheden in alle typen dossiers uit. Denk hierbij aan financiële en juridische werkzaamheden, maar ook aan fiscale en administratieve werkzaamheden. Je ondersteunt de bewindvoerders bij het vormen en archiveren van dossiers. Je komt terecht in een dynamisch team van twee bewindvoerders.

Uiteraard weet je de weg te vinden in het oerwoud aan instanties waar je als ondersteuner iedere dag mee te maken krijgt: van een gemeente tot een deurwaarder, van maatschappelijk werk tot een notaris.

Je schakelt snel, je bent een teamplayer en logischerwijs pro- actief omdat je door jouw kennis en ervaring vooruitdenkt. Je weet dat wet- en regelgeving continu veranderen en je kunt je daarin ook flexibel opstellen.

Bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden staat de klant te allen tijde centraal. Je werkt accuraat, want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn aangesloten bij de BPBI, de Branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders.

Vereisten

Je bent uiteraard op de hoogte van alle recente ontwikkelingen in het vakgebied. Denk hierbij aan de nieuwe wetgeving per 01-01-2014 en de ontwikkelingen in het sociale zekerheidsstelsel. Je weet wat er van jou wordt verwacht en je handelt daar ook naar. Volledigheidshalve hierbij de belangrijkste vereisten:

  • Ten minste een mbo niveau 4 of een hbo- opleiding (bij voorkeur juridisch/ economisch)
  • Een afgeronde vakspecifieke opleiding
  • Flexibel kunnen zijn met werkuren
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
  • In bezit van een recente Verklaring Omtrent Gedrag
  • Harde, zelfstandige en assertieve werker met een no-nonsense mentaliteit
  • Affiniteit met automatisering

Wat bieden we?

  • Bij gebleken geschiktheid en afhankelijk van de bedrijfsresultaten is doorstroming naar fulltime dienstverband op termijn mogelijk
  • Marktconform salaris en voorwaarden

Contactpersoon

Solliciteer door een sollicitatiebrief en een uitgebreid CV te sturen per e-mail naar info@paffenbewind.nl of per post (Postbus 32081, 6370 JB Landgraaf).