Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Business Developer

Werkgever:Mijnwater
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Kun jij een beetje koffiedrinken?

Weet je wat zo mooi is aan jou? Je hebt overal wel een beetje verstand van. Misschien ben je geen rasechte techneut of financial, maar je hebt wel affiniteit met techniek en cijfers. Bovendien ben je een kei in koffie drinken. Als business developer bij Mijnwater ben je namelijk niet alleen een analytische allrounder, maar ook een netwerker en relatiedier in hart en nieren. En dan mag je ook nog eens klanten verblijden met een innovatief duurzaam product en meebouwen aan een circulair energienetwerk. Als dat geen droombaan is!

Van zwarte naar groene energie…

Wie kent ze niet? De historische beelden van geharde mijnwerkers die diep onder de Limburgse grond steenkool dolven. Maar waar ooit deze ‘koempels stoempten’, heeft het zwarte goud van toen plaatsgemaakt voor de groene energie van vandaag en morgen. De mijngangen van weleer zijn nu het decor en kloppende hart van een innovatief circulair energienetwerk. Warm water en geothermische energie om woningen, winkels, kantoren en de industrie te verwarmen en koelen. Slimme oplossingen waar we jou voor nodig hebben.

Een beetje ondernemer ben je wel…

Wees gerust. Je hoeft zelf geen innovaties uit de hoge hoed te toveren. Je wordt omringd door specialisten. Denk aan technische collega’s die expert zijn op het gebied van geothermische energie, warmte en koudeopslag en wijkgerichte smart grids. Maar jouw scherpe analytische geest doorziet wel alle mogelijkheden van die technologie en de laatste trends. Een beetje ondernemer ben je wel. Door mensen, technologie en processen te verbinden creëer je kansen en opdrachtgevers. Met jouw inzicht en intuïtie en een snelle quickscan ontdek je al snel hoe haalbaar en rendabel een businesscase is.

Als een vis in Mijnwater…

Onderhandelen, begrotingen met investerings- en exploitatiekosten en een soepele interne overdracht wanneer een businesscase een concreet project wordt. Dat zijn vertrouwde taken voor jou. Daarnaast bouw je in gesprekken met bestaande en potentiële klanten en externe overleggen ons en jouw netwerk steeds verder uit. Je zet Mijnwater positief en glashelder op de kaart.Relaties, collega’s en stakeholders waarderen jouw duidelijke manier van communiceren. Geen wonder dat je je als een vis in Mijnwater voelt. Een club energieke en enthousiaste collega’s die elkaar weten te vinden. Dus waar wacht je nog op? Wordt Mijnwater ook jouw water?

Dit zijn wij…

De uitdagingen van de energietransitie zijn bekend. Landelijk 7 miljoen woningen en 1 miljoen gebouwen van het gas. En de verduurzaming van Parkstad Limburg. Dat zijn de ambities waar Mijnwater en haar aandeelhouders Enpuls (onderdeel van Enexis) en het Limburgs Energie Fonds (LEF) sinds 2008 aan bijdragen. Met duurzame energie uit geothermische bronnen en uitwisseling van restwarmte- en koude worden nu al ruim 700 woningen en 10 grote kantoorgebouwen verwarmd en gekoeld.

Dit ben jij…
  • Je werkt, denkt, spreekt en schrijft op HBO- of WO-niveau
  • Je hebt een bouwtechnische, energietechnische of (technisch-)bedrijfskundige achtergrond
  • Of je bent een ervaren projectmanager met affiniteit met techniek en cijfers
  • Resultaatgericht netwerkdier
  • Ondernemend en overtuigend
  • Vertrouwd met het werken aan diverse projecten…
  • … maar je houdt altijd het overzicht en de regie
Dit verdien jij…
  • Bruto maandsalaris (schaal 15) tussen de € 3.948 en € 5.640 (bij 40 uur per week)
  • Dit is inclusief 10% persoonlijk budget en 3,7% eindejaarsuitkering per maand
  • 24,5 verlofdagen op jaarbasis
  • Persoonlijk budget kun je inzetten voor aankoop extra verlofdagen
  • Contract voor bepaalde tijd bij goed functioneren omgezet in onbepaalde tijd
  • 8% vakantiegeld over je bruto jaarsalaris
  • 70% bijdragen aan je ABP Keuzepensioen
  • Mogelijkheid tot hybride werken
  • Enthousiast team professionele collega’s met een groot hart voor de energietransitie
  • Goed bereikbaar kantoor in het hart van Heerlen (Maankwartier)
  • Zeer afwisselend werk in dynamische setting en sector
Enthousiast?

Stuur je c.v. en motivatiebrief uiterlijk 31 mei 2022 naar sollicitatie@mijnwater.com Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Patrick Liebens: +31(0)6-295 067 94 Meer informatie over Mijnwater vind je op mijnwater.com