Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Marketingmanager

Werkgever:Mijnmarketing.com
Plaats:Brunssum

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

MARKETINGMANAGEr

Ben jij een intelligente duizendpoot op het gebied van marketing met commerciële en organisatorische talenten? Ben jij een generalist en heb je ervaring in het maken van marketingplannen, heb je een sterk strategische blik, kennis van zowel online als offline marketing en heb je oog voor design?

KLAAR VOOR DE UITDAGING?

Als key-account Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor een afwisselend klantportfolio: van Horeca tot Retail, van detailhandel tot zorg, van B2B tot B2C. Je wilt altijd weten wat de wensen en behoeften van klanten zijn en je weet hoe je een team kunt motiveren.

Als Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor een geselecteerd portfolio van klanten van MijnMarketing.com en ben je de aanvoerder van het marketingteam. Je maakt strategische marketingplannen voor deze klanten en bent verantwoordelijk voor de tactische uitvoering daarvan. Geen visionair lyrische vergezichten, maar slim strategische en uitvoerbare plannen die we ook zelf gaan uitvoeren. Als eerste aanspreekpunt voor de klant ben je in staat de klantvraag om te zetten naar concrete acties. Als generalist heb je verstand van een breed scala aan marketingfacetten: van het opstellen van analytische rapportages (result-driven marketing) tot succesvolle Social Media inzet, van technische SEO tot inkoop van drukwerk. Het geven van presentaties is op jouw lijf geschreven.

DIT BEN JIj

Je hebt ervaring in het opzetten van geïntegreerde online en offline marketing strategieën en al eerder succesvol in een commerciële functie geopereerd. Je bent intelligent en communicatief vaardig, je hebt een commerciële instelling met strategisch en tactisch inzicht. De klant staat bij jou centraal en je bent en service gerichte teamspeler. Als commercieel professional heb je excellente kennis van online en offline marketing.

DIT ZIJN WIj

Enthousiast, leergierig, gepassioneerd en gek op resultaat. Bij MijnMarketing.com zijn wij elke dag bezig om onze klanten te ondersteunen om hun marketingdoelstellingen te behalen. Een team met jonge, ambitieuze collega’s en een inspirerende werkomgeving waarin jij kunt excelleren. Ons werk is zowel nationaal als internationaal. Van de kapper op de hoek tot zorginstellingen, van Jumbo tot HEMA, van business-to-business tot business-to-consumer. Dit alles doen we met veel humor en plezier. Bij ons is de gemiddelde leeftijd 30 jaar, we drinken graag Blanche Dael koffie, maar op vrijdagmiddag liever bier of gin-tonic. Wij hebben een informele werksfeer en kennen geen eindtijd. Ambitie is essentieel en we staan altijd klaar voor onze klant.

KLAAR VOOR DE UITDAGING?

Stuur je CV naar sollicitatie@mijnmarketing.com of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!