Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Content creator/copywriter

Werkgever:MijnMarketing.com
Plaats:Brunssum

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Weet jij precies hoe je je creativiteit moet inzetten voor het creëren van sterke, pakkende content? Of haal jij alles uit de kast om de doelen en wensen van de opdrachtgever te vertalen naar een vloeiende, overtuigende tekst? Dan is de vacature content creator óf copywriter op jouw lijf geschreven! Wij zijn op zoek naar zowel een copywriter als een content creator die weten hoe je tekst en beeld het beste kunt combineren om de juiste doelgroep te bereiken. Samen met jouw team zorg je ervoor dat alle kanalen van jouw opdrachtgevers wekelijks gevuld zijn met relevante content. Zowel online als offline en zowel tekstueel als visueel. Jouw uitingen zullen vervolgens breed worden verspreid. Van branding tot leadgeneratie en van blogs tot social media (advertising). Daarnaast spar je op regelmatige basis met de andere online marketeers over alle trends & ontwikkelingen binnen het marketing vak. Zo zetten jullie gezamenlijk de meest uiteenlopende campagnes op touw.

Dit ben jij als content creator

Je hebt ervaring met het bedenken en opzetten van creatieve campagnes en weet deze te onderbouwen met een dieperliggende strategie. Deze campagnes weet je uit te zetten met pakkende teksten gecombineerd met het perfecte plaatje. Je bent creatief, tekstueel vaardig, struint regelmatig Pinterest af voor inspiratie en weet de doelgroep te motiveren en overtuigen met de juiste content. Ervaring op het gebied van social media is een pré. Denk hierbij aan de Facebook bedrijfsmanager, het Facebook advertentiebeheer en de LinkedIn campaign manager. Je bent flexibel en nauwkeurig en weet de wensen van de klant om te zetten in een overzichtelijke content kalender afgestemd op doelgroep, kanaal en boodschap. Weet jij de doelgroep te boeien en te activeren? Dan is jouw doel geslaagd!

Dit ben jij als copywriter

Je bent een ware woord virtuoos. Jouw teksten zijn creatief, boeiend, overtuigend en uiteraard foutloos. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Waar jij energie van krijgt? Het sparren met jouw team én de opdrachtgever en het samen op touw zetten van de meest pakkende teksten om het doel van de opdrachtgever te bereiken. Je bent flexibel en nauwkeurig en weet de wensen van de klant om te zetten in de juiste boodschap.

Dit zijn wij

Enthousiast, leergierig, gepassioneerd en gek op resultaat. Bij MijnMarketing.com zijn wij elke dag bezig om onze klanten te ondersteunen om hun marketingdoelstellingen te behalen. Een team met jonge, ambitieuze collega’s en een inspirerende werkomgeving waarin jij kunt excelleren. Ons werk is zowel nationaal als internationaal. Van de kapper op de hoek tot zorginstellingen, van Jumbo tot HEMA, van business-to-business tot business-to-consumer. Dit alles doen we met veel humor en plezier. Bij ons is de gemiddelde leeftijd 30 jaar. We drinken graag Blanche Dael koffie, maar op vrijdagmiddag liever bier of gin-tonic. Wij hebben een informele werksfeer en kennen geen eindtijd. Ambitie is essentieel en we staan altijd klaar voor onze klanten. Ben jij de content creator óf copywriter die wij zoeken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Klaar voor de uitdaging?

Stuur je CV naar sollicitatie@mijnmarketing.com of solliciteer direct via de knop!