Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: (Sr) Productie Manager

Werkgever:Mexma Food B.V
Plaats:Kerkrade

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

OPDRACHTGEVER

Sinds haar oprichting in 2007 heeft Mexma Food slechts één doel voor ogen: de beste tortilla maken voor haar klanten. Over de jaren heen is men gegroeid naar een echte specialist, en is men een referentie-producent geworden voor het huismerk van retailers. Ook voor hun food service klanten heeft men een gamma dat aansluit op hun behoeften. Als jonge speler in deze sector gaat men niet alleen prat op een modern en performant productieapparaat, maar ook op hun korte beslissingslijnen en hun onderscheidende product innovaties. Mexma Food is onderdeel van Dossche Group en gevestigd in Kerkrade vlakbij de Duitse en Belgische grens en produceert een uitgebreid assortiment tortilla’s. Naast de traditionele tarwetortilla’s maakt Mexma ook tortilla’s met 100% volkoren, multigrain, groenten, verschillende soorten kruiden en smaken die geëxporteerd worden naar landen in heel Europa en zelfs daarbuiten! Mexma staat voor kwaliteit, Mexma staat voor slim, Mexma staat voor consistentie.

Ter verdere professionalisering van de organisatie zijn wij op zoek naar een: (Sr) PRODUCTIE MANAGER gedreven, enthousiasmerende people manager met ambitie

ALGEMEEN:

De Plant Manager is (mede) verantwoordelijk voor het realiseren van de ambiteuze groeiplannen van Mexma Food. Mexma heeft grote investerings- en verbeterplannen. Om dit te bewerkstelligen geef je dagelijks leiding geven aan het productieteam waarbij jij direct 4 teamleiders aanstuurt en indirect ± 75 productiemedewerkers. Je weet de doelstelingen vanuit het budget te vertalen naar concrete actieplannen en projecten. Je stijl van leidinggeven kenmerkt zich door modern leiderschap; je weet mensen mee te nemen in de verander- en verbetertrajecten waarbij ownership en verantwoordelijkheid bij de mensen wordt neergelegd. Dit alles met als doelstelling het behalen van de productie targets m.b.t veiligheid, kwaliteit, output en efficiency. Je verbetert fact based waarbij je gebruik maakt van technieken als lean six sigma en operational excellence. Veiligheid en kwaliteit staan binnen Mexma Food hoog in het vaandel. Jij brengt veiligheid en kwaliteit binnen Mexma Food naar het volgende niveau en weet dit binnen de Mexma cultuur te verankeren.

JE BESCHIKT OVER:

  • HBO+ / WO opgeleid technische bedrijfskunde of een vergelijkbare technisch georiënteerde opleiding
  • Kennis en ervaring op het gebied van lean six sigma en operational excellence
  • Relevante werkervaring (leiding geven) van minimaal 5 jaar binnen een high end productie omgeving (high end voeding industrie is een pré)
  • Leading by example is jouw ding, je weet je team hands-on en coachend te ondersteunen
  • Analytische denker in combinatie met een sterk ontwikkeld empathisch vermogen
  • Bedachtzaamheid: je denkt goed na voor je iets ter tafel brengt
  • Je bent communicatief sterk, waarbij je begrijpt dat luisteren vaak belangrijker is dan praten
  • Je slaagt erin om de bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar SMART targets binnen jouw afdeling;

WAT BIEDT MEN:

Een uitdagende baan in een groeiende organisatie. Er heerst een prettige en collegiale werksfeer waarbij er hard maar met plezier gewerkt wordt. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Limbourg & Partners verzorgt voor Mexma Food de Werving & Selectie van deze procedure. Voor meer informatie over de positie en de procedure kun je contact opnemen met Jacco Kempen, Managing Director (06-206 35 950). Wil je direct reageren dan zien we jouw CV met een korte motivatie graag tegemoet.

INTERESSE ?

Limbourg & Partners verzorgt voor Mexma de Werving & Selectie van deze procedure. Voor meer informatie over de positie en de procedure kun je contact opnemen met Jacco Kempen, Managing Director (06-20634950). Wil je direct reageren dan zien we jouw CV met een korte motivatie graag tegemoet.