Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: HR Business Partner

Werkgever:Mexma Food B.V
Plaats:Kerkrade

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Mexma Food is onderdeel van de familiale bedrijvengroep Dossche die actief is in België en Nederland. Binnen de totale groep werken 770 medewerkers en is men samen verantwoordelijk voor een totaalomzet van € 420 miljoen per jaar. Mexma Food in Kerkrade produceert zo’n 1.500.000 tortilla’s (wraps) per dag en de bedoeling is dat dit indrukwekkende aantal nog verder groeit.

Om onze ambitieuze groeiplannen te kunnen realiseren, zijn we op zoek naar een: HR Business Partner (0.6 – 0.8 FTE)

Wat ga je doen:

Jij bent een HR Business Partner die midden in het proces staat. Je bent een expert in het opzetten van learning en development processen, welke start bij het onboarden van mensen. Je vindt het belangrijk om competentieontwikkeling een boost te geven en je motiveert en ondersteunt onze collega’s in hun ontwikkeling. Je bent een allrounder en zet je schouders onder de HR-uitdagingen die op je pad komen. Het huidige HR team bestaat uit een HR manager en een HR officer.

Je werkzaamheden liggen voornamelijk op het gebied van:

  • Learning & Development
  • Onboarding
  • Employer branding
  • Werving en Selectie
  • Administratieve ondersteuning

Wat breng je mee:

Je bent een enthousiaste professional. Je bent breed georiënteerd, werkt nauwkeurig en je adviserend vermogen is goed ontwikkeld. Daarbij kun je uitstekend communiceren op meerdere niveaus, ben je een echte teamspeler en heb je de natuurlijke drive om het beste uit jezelf te halen. Met jouw enthousiasme, empathische houding en je vakmanschap stimuleer en help jij onze organisatie om nog verder inhoud te geven aan goed werkgeverschap.

Verder beschik je over :

  • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur HR gerelateerd.
  • Ervaring in het opzetten van trainings- en onboardingprogramma’s
  • Goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal.
  • Enkele jaren werkervaring in een productieomgeving, bij voorkeur in de food.

Wat bieden wij:

Naast een marktconform salaris bieden wij een uitdagende baan in een groeiende en dynamische organisatie. We nemen graag de tijd om nieuwe collega’s goed in te werken. Er heerst een informele en collegiale werksfeer waarbij er weliswaar hard maar vooral met plezier gewerkt wordt.

Meer informatie & solliciteren:

Om te solliciteren stuur je je CV + korte motivatiebrief naar Sollicitatie@mexmafood.eu Voor vragen kun je contact opnemen met Carol Bemelmans, HR Manager, bereikbaar op 045-5350305

Acquisitie of elke andere vorm van contact betreffende deze vacature wordt niet gewaardeerd. CV’s die door bureaus ongevraagd worden gepresenteerd zullen niet in behandeling worden genomen en er kunnen ook geen rechten aan worden ontleend.