Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Psychiatrisch Verpleegkundige (i.o. tot Verpleegkundig Specialist GGZ)

Werkgever:MET ggz
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben je een ervaren Psychiatrisch verpleegkundige of Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige die zich verder wil verdiepen in het GGZ verpleegkundig beroepsdomein en een steentje wil bijdragen aan de ontwikkeling van het beroep? Dan bieden wij jou de kans om je ambitie om te zetten in een concrete en goed gefaciliteerde opleiding tot GGZ Verpleegkundig Specialist (tweejarige Opleiding GGZ-VS).

Wie wij zijn

Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. We hebben het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van begeleiding en behandeling. Samen met de cliënt, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste weg naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. Met aandacht, met vertrouwen, met elkaar!

Duur van de opleiding

De opleiding bij Hogeschool Zuyd is een combinatie van werken en leren en duurt inclusief de praktijkleerperiodetwee jaar;Tijdens de opleiding werk je 36 uur per week. Eén dag in de week is een opleiding dag;Een 32-urige werkweek is eventueel mogelijk en bespreekbaar; de praktijkleerperiode wordt in dat geval met drie à vier maanden verlengd;

Wat je gaat doen

Je vertaalt het initiële behandelplan naar concrete doelen en activiteiten;Je signaleert psychopathologie en somatische ziektebeelden in relatie tot het psychisch functioneren van de cliënt;Je verricht aanvullend verpleegkundig diagnostisch onderzoek;Coördineert de zorg van een aantal toegewezen cliënten en bewaakt de kwaliteit en continuïteit;Je stemt de zorg af met andere (externe) hulpverleners;Je geeft voorlichting en advies aan cliënten, systemen en hun netwerkJe participeert in de 24 uurs crisisdienst voor de regio Midden-Limburg in gezamenlijkheid met collega SPV’ers of Verpleegkundig Specialisten;Je hebt een proactieve houding waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat;Je levert een bijdrage aan het multidisciplinaire behandelplan en het correct rapporteren in het EPD;Je begeleidt en voert behandelonderdelen uit, als primair behandelaar, ook in de thuissituatie en in groepsverband, conform het behandelplan en past behandelprotocollen toe.

Wat wij jou bieden

Wij bieden een afwisselende functie in een dynamische organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform cao ggz). De kosten voor het volgen van de opleiding worden door de instelling vergoed, inclusief reiskosten. Inschaling in functiegroep 55 tijdens het volgen van de opleiding (maximaal € 3.894,- bruto per maand bij een volledig dienstverband) met uitzicht op FWG 65 na het afronden van de opleiding (maximaal € 5.126,- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

So  lliciteren

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan zien we jouw cv en sollicitatiebrief graag tegemoet! Solliciteer voor 16 aug 2020 via onderstaande button.

Meer weten?

Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met de heer R. Bastiaens, Manager RVE Behandeling, t: 06 – 46 16 04 00 of de heer M. Lambert , HR Business Partner, t: 06 – 43 58 71 85

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.