Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Basispsycholoog Digitale Poli

Werkgever:MET ggz
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Basispsycholoog Digitale Poli

Geloof jij ook in betere, persoonlijkere GGZ? En wil je als psycholoog meer flexibiliteit in je uren, zelf bepalen waar en wanneer je werkt en meewerken aan de toekomst van de GGZ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie wij zijn

Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. We hebben het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van begeleiding en behandeling. Samen met de cliënt, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste weg naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. Met aandacht, met vertrouwen, met elkaar!

Psyq

biedt specialistische behandeling voor de 10 meest voorkomende psychische aandoeningen volgens de laatste inzichten en richtlijnen én is ambitieus als het gaat om innovatieve behandelmethoden. PsyQ heeft meer dan 30 vestigingen verspreid over heel Nederland. Meer informatie vind je hier :

Infolink Psyq

Wat je gaat doen

Als psycholoog ben je onderdeel van een online behandelteam van PsyQ MET ggz in de regio Limburg, waarbij intensief wordt samengewerkt met het online behandelteam van PsyQ Mondriaan. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het zorgdragen van intakes, diagnostiek, het opstellen van behandelplannen en het geven van individuele behandelingen. In de vorm van werkbegeleiding word je begeleid door een van onze regiebehandelaren.

Binnen onze Digitale Poli’s werken we met het NiceDay zorgconcept. Ons concept maakt optimaal gebruik van technische mogelijkheden en biedt zorg wanneer dit het meeste effect heeft! Een behandeling berust volledig op evidence based interventies, de innovatie zit ‘m in de uitvoering! Zo werken we volledig online, zijn we dichterbij de cliënt voor, tijdens of na een exposure oefening, hebben wij ruimte in onze agenda om iedere dag even mee te kijken met cliënten en maken we gebruik van data, zoals stemmings registraties, stappentellers maar ook dagboekfragmenten. Deze data is direct terug te zien in het dashboard van de behandelaar en biedt handvatten om in te zetten tijdens een behandeling.

Wie jij bent

Je hebt een flexibele, open en bevlogen houdingJe hebt liefde voor innovatieJe hebt affiniteit met technologieJe hebt een zelfstandige en gestructureerde werkhouding waarbij jij meehelpt om beleid processen te optimaliserenJe hebt creativiteit om mee te denken in de vertaling van bestaande protocollen naar digitale behandelingen middels onze mobiele applicatieJe geloof in de potentie van techniek om een verandering in de zorg te bereikenJe hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taalJe beschikt over een gezonde dosis humor en zelfreflectie waarbij je goed feedback kan geven en ontvangen


Wat wij jou bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Thuiswerken en op flexibele tijden werken behoort tot de standaard voorwaarden van het online behandelteam. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ.

Solliciteren

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan zien we graag jouw cv en sollicitatie tegemoet! Solliciteer via onderstaande button.

Meer weten?

Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jolina Heijmans, e: jheijmans@metggz.nl / t: +31 6 50885438.

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.