Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Sales Manager

Werkgever:MEES Catering
Plaats:Kerkrade

Sales Manager MEES Catering (32-40 uur)

Kom jij ons MEES Catering team versterken als Sales Manager MEES Catering?

MEES catering verzorgt de catering voor bedrijven, scholen en ziekenhuizen in Limburg en is onderdeel van de Van Melick Groep welke bestaat uit diverse hospitality bedrijven werkzaam in de hotel, events, catering en Leisure wereld.

Wij zijn op zoek naar een Sales manager die ondernemend is en kan netwerken in de mooie wereld van de contractcatering. Jouw ervaring en kennis brengt ons MEES catering team naar een hoger niveau. Je gaat je bezig houden met het genereren van (nieuwe) business door actief contact te leggen met prospects en opdrachtgevers. Daarnaast weet jij wat er speelt in de markt en bent op de hoogte van interessante aanbestedingen. Je denkt actief mee over (maatwerk)concepten die aansluiten bij de behoeften van de markt. In samenwerking met het MEES catering team toveren jullie de offerte aanvraag om in een unieke en winnende offerte!

Ben je ook zo enthousiast over deze vacature als ons en wil jij samen met ons gaan bouwen aan de groei van MEES catering?

Dan stuur een bericht met je cv naar werken@vanmelick.nl of bel / app Jorrit van Melick op 0611518520 Wij maken dan graag kennis onder het genot van een kop koffie of thee.

Bouw je carrière | Werken bij Van Melick Groep