Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Ambulant Woonondersteuner Housing First

Werkgever:Leger Des Heils
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Hey jij daar! Ben jij die sociale, creatieve en authentieke topper die onze deelnemers hard nodig hebben? Als ervaren Ambulant Begeleider maak jij het verschil. Dus lees snel verder.

Wat ga je doen?

Housing First is er voor dak- of thuisloze mensen met meerdere problemen. Via ons krijgen ze een woning met (intensieve) ambulante begeleiding. Housing First is er ook voor mensen die door hun gedragsproblemen maar korte tijd binnen een instelling kunnen wonen of niet goed passen in een (doorstroom)locatie.

Samen met je collega’s help jij onze deelnemers om de dagelijkse activiteiten uit te voeren. Denk hierbij aan een praatje maken met een kopje koffie erbij, samen boodschappen doen of helpen met een verhuizing, het kan allemaal voorkomen. Je hebt wekelijks contact met de deelnemers, hierdoor kun je een goed contact opbouwen en onderhouden. Ondanks dat de meeste werkzaamheden binnen kantooruren verricht kunnen worden, kan het ook voorkomen dat je buiten kantoortijden moet werken of in de toekomst bereikbaarheidsdiensten gaat draaien.

“Een dak boven je hoofd hebben, is een mensenrecht. Daar zorg voor dragen, is een maatschappelijk probleem dat we met elkaar moeten oplossen.”

Veel deelnemers zijn langdurig dakloos geweest, kampen met verslavingsproblematiek en zijn psychisch kwetsbaar. Jij laat de regie bij de deelnemer zelf maar stimuleert hun zelfredzaamheid zodat ze later in de toekomst ook eventueel zonder hulp verder kunnen gaan. Je stelt samen met de deelnemer haalbare doelen en legt deze vast in een zorgplan.

Dit ben jij

Om het maximale uit de functie te halen voor onze deelnemers, maar ook voor jezelf, beschik jij over het volgende:

  • Je hebt een relevante afgeronde HBO opleiding (Social Work, Verpleegkundige, etc).
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep met o.a. psychiatrische, justitiële en verslavingsachtergronden.
  • Ervaring met Housing First of een soortgelijke organisatie is natuurlijk een pré.
  • Je staat stevig in je schoenen en kunt zelfstandig én in teamverband werken.


Je bent christen ( katholiek of protestants ) en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op

www.legerdesheils.nl/identiteit

.

Dit bieden wij

Ben jij dé match voor deze functie, dan haal jij veel plezier en voldoening uit het werken met de deelnemers, de samenwerking met collega’s en de uitdaging die deze functie met zich meebrengt. Verder krijg je:

  • Een contract voor 24-32 uur per week.
  • Een overeenkomst voor een minimaal een jaar, met uitzicht op een vast contract.
  • Een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 8 van de cao Sociaal Werk (€ 2.921,00 tot 4.086,00 o.b.v. 36 uur).
  • Volledige reiskostenvergoeding als je met het openbaar vervoer reist ( vanaf 10,9 km ) en een kilometervergoeding van maximaal €179,57 netto per maand als je met de auto reist ( afhankelijk van je reisafstand en werkdagen).
  • 170 verlofuren per jaar ( o.b.v. fulltime ) en je hebt recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt ( afhankelijk van je leeftijd )
  • Een Individueel Keuzebudget incl. 13e maand ( o.a. vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,3% )
  • Loopbaanbudget ( voor duurzame inzetbaarheid )
  • Een prima mobiliteitsregeling.
  • Goede pensioenregeling via PFZW
  • Een jaarlijks sportbudget.
  • De mogelijkheid tot scholing.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl.

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature sluit als we de juiste kandidaat hebben gevonden. Je kunt reageren via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures. Binnen 48 uur na je sollicitatie nemen wij contact met je op. Eerst meer weten? Voor meer informatie over de functie mag je contact opnemen met Rachelle van den Brink( afdelingsmanager )via 0629623799. Meer weten over de procedure? Bel dan met Desire Renneberg- Bax (recruiter) via 06 –80049670.

We zien ernaar uit je te ontmoeten en nodigen je graag uit voor een (digitaal) kopje koffie