Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Ambulant begeleider MBO Regio Heerlen

Werkgever:Leger Des Heils
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Jij bent klaar voor de volgende stap, je wilt meer balans tussen je privéleven en je werk. Intensief aan de slag gaan met onze deelnemers die zelfstandig wonen maar onze hulp nog hard nodig hebben, zie jij als een mooie uitdaging. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als ambulant begeleider maak jij je in regio Heerlen hard voor de meest kwetsbaren. Onze doelgroep bestaat namelijk uit allerlei bijzondere mensen die het zonder hulp niet redden om zelfstandig te blijven wonen en deel te nemen aan onze maatschappij. Vaak liggen daar psychiatrische en/of verslavingsproblemen aan ten grondslag, maar ze kampen ook geregeld met schulden, justitiële kaders en een laag niveau van woon- of sociale vaardigheden.

Vanuit jouw rol ga je daarom dagelijks op huisbezoek en ondersteun je op verschillende leefgebieden, zoals: woonvaardigheden, financiën, hulp bij opvoeding en allerhande praktische zaken. Je hebt een signalerende functie en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de begeleidingsplannen. Ook lever je input aan de begeleider op hbo-niveau, die verantwoordelijk is voor het opstellen en bijsturen van het begeleidingsplan. In die plannen is veel ruimte voor jouw input en ideeën, dit vormt namelijk de basis voor de zorgtrajecten.

Heerlen is voor jou bekend gebied, dit wordt namelijk jouw nieuwe werkomgeving. Het kantoor waar jij samen met je team onderling kunt sparren en alle administratieve werkzaamheden kunt uitvoeren ligt in Maastricht. Over die administratieve werkzaamheden gesproken: die kun jij ook prima vanuit thuis verrichten!

Dit ben jij

Je bent enthousiast geworden! Herken jij jezelf verder ook in het volgende? Mooi, we zien ernaar uit je te ontmoeten.

  • Je hebt een relevante mbo-opleiding afgerond (Persoonlijk Begeleider, MMZ, MWD, SPW, etc.)
  • Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met onze doelgroep met o.a. psychiatrische, justitiële en verslavingsachtergronden.
  • Je staat stevig in je schoenen en kunt zelfstandig én in teamverband werken.


Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op

www.legerdesheils.nl/identiteit

.

Dit bieden wij

Werken bij het Leger des Heils is meer dan alleen goede arbeidsvoorwaarden, je bent van grote betekenis voor de deelnemers en maakt een daadwerkelijk verschil in hun leven. Werk waar je trots op mag zijn. Jij zorgt voor de deelnemers, wij zorgen voor jou en daar zetten wij graag het volgende tegenover:

  • Een contract voor 24-32 uur per week.
  • Een overeenkomst voor een minimaal een jaar, met uitzicht op een vast contract.
  • Een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 6 van de cao Sociaal Werk (€ 2.471,00 tot 3.467,00 o.b.v. 36 uur).
  • Volledige reiskostenvergoeding als je met het openbaar vervoer reist ( vanaf 10,9 km ) en een kilometervergoeding van maximaal €179,57 netto per maand als je met de auto reist ( afhankelijk van je reisafstand en werkdagen).
  • 170 verlofuren per jaar ( o.b.v. fulltime ) en je hebt recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt ( afhankelijk van je leeftijd )
  • Een Individueel Keuzebudget incl. 13e maand ( o.a. vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,3% )
  • Loopbaanbudget ( voor duurzame inzetbaarheid )
  • Een prima mobiliteitsregeling.
  • Goede pensioenregeling via PFZW
  • Een jaarlijks sportbudget.
  • De mogelijkheid tot scholing.


Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers heel belangrijk. We zullen je dan ook stimuleren om te blijven leren. Dit kan bijvoorbeeld door de trainingen die wij aanbieden via onze Leger des Heils Academie. De eerste drie jaar dat je bij ons werkt, nemen we jou mee in een traject waarin jouw deskundigheid nog meer zal worden bevorderd. We zullen je uitdagen om nieuwe dingen te proberen. Een foutje? Die mag je gewoon maken. Leren op je werkplek: zodat jij én wij er beter van worden.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl.

Zo begeleidt ons ambulante team in Heerlen de meest kwetsbare mensen in onze regio, die vanuit een dak- en thuisloze situatie een eigen woning toegewezen hebben gekregen, maar ook te maken hebben met complexe problematiek op het gebied van verslaving en/of psychiatrie.

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaten hebben gevonden, dus wacht niet te lang met reageren. Je kunt reageren via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures. Eerst meer weten? Bel dan met Rachelle van den Brink(Afdelingsmanager ambulant Heerlen) via 06 – 29623799. Meer weten over de procedure? Bel dan met Desire Renneberg-Bax(Recruiter) via 06 – 80049670.

We zien ernaar uit je te ontmoeten en nodigen je graag uit voor een (digitaal) kopje koffie.