Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Gedragswetenschapper - Op de Bies

Werkgever:Koraal
Plaats:Landgraaf

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor Op de Bies (regio Parkstad) zoeken we tijdelijk een enthousiaste en gedreven Gedragswetenschapper (uren in overleg). Als Gedragswetenschapper bepaal je de inhoudelijke ondersteuning van de aan jou toegewezen cliënten. Dat doe je niet alleen, dat doe je met een team én met de cliënt; een veelzijdige en uitdagende functie.

Kom jij deel uitmaken van ons team? 

Over de functie

In de functie van gedragswetenschapper liggen de voornaamste accenten van je werk op het gebied van voorkomen, verbeteren c.q. oplossen van psychische, gedrags- en/of ontwikkelingsvragen van cliënten met een verstandelijke beperking. Dit door middel van diagnostiek, gedragsbehandeling en/of specifieke begeleiding, alsmede het adviseren/coachen van de teams hierbij. Als gedragswetenschapper heb je in dit kader regelmatig multidisciplinair overleg met collega gedragswetenschappers en overige disciplines variërend van gemeenten tot andere gespecialiseerde zorgorganisaties.

Het opstellen van begeleiding/behandelplannen behoort eveneens tot je takenpakket. Ook houd je je bezig met het opzetten en begeleiden van ontwikkelingsgerichte trainingsprogramma’s. Betrokkenheid bij interne ontwikkelingen en participatie in werkgroepen hoort ook bij je taakgebied.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste en betrokken collega die makkelijk de verbinding maakt met onze cliënten, aanverwanten en collega’s. Je durft buiten de kaders te denken en handelen, en bent daarbij creatief en innovatief. Belangrijk is dat je doet wat je zegt, en zegt wat je doet.

Je bent in staat om vanuit oprechte aandacht, betrokkenheid en samenwerking te handelen. Daarbij ben je proactief en neem je het voortouw. Er wordt een grote mate van zelfstandigheid en daadkracht verwacht. Daarnaast is gevoel voor humor en relativeringsvermogen belangrijk.

  • Je hebt een afgeronde opleiding op academisch niveau in één van de gedragswetenschappen (psychologie of orthopedagogiek) en bent in het bezit van relevante kennis op het gebied van ondersteuning en advies aan mensen met een verstandelijke beperking en (ernstige) gedagsproblematiek.
  • Je hebt bij voorkeur praktijkervaring als gedragswetenschapper.
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een registratie als gezondheidszorgpsycholoog of orthopedagoog generalist.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en boeiende functie in een prettige, informele werkomgeving met veel mogelijkheden. De persoonlijke ontwikkeling van medewerkers vinden wij belangrijk. Jouw professionele inbreng is van belang voor de ontwikkeling van Koraal als zorgaanbieder voor complexe zorg. Maar ook binnen de regio liggen er nog mooie uitdagingen om inhoudelijke lijnen op te zetten en mede vorm te geven.

  • Contract : een tijdelijke arbeidsovereenkomst tot 1 juli 2023.
  • Contracturen : uren in overleg (max. 36 uur)
  • Salaris : inschaling conform FWG 65 van de CAO Gehandicaptenzorg (min €3.823 en max €5.772 bruto per maand o.b.v. 36 uur).
  • Goede arbeidsvoorwaarden: ORT, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, eindejaarsuitkering (8,33%), een collectieve zorgverzekering en goede pensioenregeling. Daarnaast bieden wij een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Koraal Vitaal : Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Len Corbeij (teamleider gedragswetenschappers Op de Bies) via +31 6 16144639

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij in overleg telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang bij de invulling van de vacatures.

Reageren

Heb je interesse, stuur ons dan je CV en motivatie, uiterlijk 5 april 2023 via het sollicitatieformulier.