Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Begeleider Senioren MVB/EVB - Op de Bies

Werkgever:Koraal
Plaats:Landgraaf

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor Op de Bies in Landgraaf zoeken wij een enthousiaste Begeleider voor Hereweg 165. Hier wonen veelal ouder wordende cliënten met een ernstig tot matig verstandelijke beperking.

Het betreft een functie voor 24 uur per week, meer of minder in overleg.

Over de functie

Hereweg 165 is een woning gelegen op het terrein van Op de Bies in Landgraaf. Hier verblijven 11 cliënten, 10 cliënten die ouder wordend zijn en 1 jong volwassen cliënt. De cliënten hebben een ernstige of matige verstandelijke beperking waardoor ze niet meer thuis kunnen wonen. Ze hebben behoefte aan een sfeervol en veilig leefklimaat. De activiteiten worden afgestemd op hun leeftijd.

Als Begeleider bied je onze cliënten begeleiding, verzorging en ondersteuning bij het leren omgaan met het ouder worden. Je houdt hierbij rekening met het emotionele ontwikkelingsniveau van onze cliënten en de daarbij behorende problematieken. Belangrijk is dat je helpt hun vaardigheden zoveel als mogelijk in stand te houden en dat je, waar nodig, ondersteuning biedt in het proces van achteruitgang.Je werkt mee aan het creëren van een herkenbare, duidelijke en veilige leefomgeving in een gemoedelijke en huiselijke sfeer.

Je biedt ook begeleiding en ondersteuning bij de sociale vaardigheden, door het bieden van een leuke vrijetijdsbesteding in de vorm van clubjes en activiteiten. Maar ook door het onderhouden van contacten met de familie.

De jong volwassen cliënt heeft zijn eigen begeleidingsstijl. Het is steeds opnieuw bekijken hoe deze behoefte past bij de behoefte van de oudere cliënten.

Je kunt ingezet worden van maandag tot en met zondag tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Er wordt gewerkt volgens een basisrooster.

Wat bieden wij?

Een leuke, afwisselende en zelfstandige functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen.

In deze brochure kun je de verhalen van enkele medewerkers lezen over hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen Koraal.

  • Salaris : inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 40 (min €2.236 en max €3.154 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
  • Goede arbeidsvoorwaarden : ORT, reiskostenvergoeding (€0,13/km), vakantiegeld, eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering. We bieden daarnaast een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Contract : voldoe je aan de criteria, dan start je in principe met een dienstverband voor onbepaalde tijd. Andere opties in onderling overleg en afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Startdatum: 1 mei 2023
  • Contracturen : het betreft een functie voor 24 uur. Meer uren zijn mogelijk in combinatie met de flexmodule.
  • Koraal Vitaal : op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?

Enthousiaste en betrokken collega’s met passie voor hun werk en deze doelgroep, die samen met het team zorgen voor een warme en veilige omgeving, Je beschikt over een gezonde dosis humor. Door je open, positieve en geduldige houding maak je makkelijk contact. Je kunt je goed inleven in de belevingswereld van de cliënten.

  • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op niveau 4 (bijvoorbeeld MMZ of Verpleegkunde).
  • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie inclusief verzorging van cliënten.
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband goed functioneren.
  • Je kunt adequaat reageren in het geval van een complexe en/of een crisis situatie;
  • Je bent in staat en bereid tot het geven en ontvangen van (kritische) feedback op zowel eigen handelen als processen.
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer.
Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Anne Vanovermeere (junior teamleider) via +31 6 13418072 of viaavanovermeere@koraal.nl

Reageren

Heb je interesse? Wij ontvangen graag je CV en motivatie vóór 30 maart as via het sollicitatieformulier.